Kannas Mani Luxury Suites

Aldersgrense på hotellet: 14 år

Kannas Mani Luxury Suites er et hotell i stilig minimalistisk design der naturen og miljøhensyn har fått stå i sentrum. Her bor du i fine og vakre leiligheter og kan nyte livet i et bassengområde med avslappet stemning.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vertskapet, bassenget og standarden,
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kannas Mani Luxury Suites har et lekkert bassengområde med et saltvannsbasseng samt solsenger og parasoller. Bassenghåndklær er inkludert og byttes en gang i uka. Bassenget er oppvarmet til cirka 23 grader i mai samt i september og oktober. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær.

Hotellet leier ut sykler, så benytt muligheten til å hoppe på en sykkel og oppdag omgivelsene og ta turen til stranda. Ladestolpe for elbil, mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Ved ankomst er hotellets personale til stede og de er på hotellet på dagtid, ellers ingen resepsjon.

Hotellets arbeid med bærekraft
Bassenget er varmet opp ved hjelp av fornybare energikilder og med luftvarmepumper slik at kulldioksidutslippet er minimalt. I leilighetene er det et ventilasjonssystem med varmegjenvinning, alt for å få et bedre inneklima og spare miljøet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Stoupa & Agios Nikolaos

Aiolos

Mellom de vakre oliventrærne finner du det hjemmekoselige leilighetshotellet Aiolos. Her er det basseng med barneseksjon men foretrekker du havet så ligger den herlige sandstranda bare 100 meter unna.

Lefktron

Lefktron er et hyggelig eldre hotell i god stand som ligger i nærheten av stranda i Stoupa. Dobbeltrommene er enkle og det er kort vei til tavernaer og butikker. Her møter du den greske gjestfriheten hos eierne som har drevet hotellet i mange år.

Theoxenia

Velkommen til koselige Theoxenia som ligger på en høyde like ved Stoupa. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet og kort vei byens hovedgate. Hvil ut ved bassenget eller legg turen til en av strendene i nærheten.

Kolokotronis

På Kolokotronis ligger på en høyde og består av flere bygninger der Bougainvilleaen og de gamle oliventrærne gir en opplevelse av å befinne seg i en sjarmerende gresk landsby. Her bor du i fine leiligheter, noen kan ta opptil 5 personer.

Kolokotronis Villas

På Kolokotronis Villas i Stoupa bor du i fine leiligheter, i noen kan det bo opp til 6 personer. Her er det blant annet velutstyrte to- og treromsleiligheter med delt basseng. På området er det et basseng med barneseksjon og så klart er det solsenger og parasoller for late dager i skyggen.

Mani Houses

Ved foten av Taygetos åser, mellom oliventrærne og det klare, blå havet ligger Mani Houses – en vakker steinbygning med leiligheter. Her bor du godt i moderne leiligheter med kort vei til havet og sentrum.

Theano

Theano ligger fint til i en frodig olivenlund i et stille og rolig område med kort vei til strand og sentrum. Enkle ettromsleiligheter for deg som vil handle lokale matvarer og spise frokost når det passer deg!