Palataki

Palataki

  • • Fint bassengområde
  • • Kort vei til stranda
  • • Gratis wifi

Hyggelige Palataki klassisk Mani stil ligger i en fin hage og bare en kort spasertur fra stranda og byen. Her er det en hyggelig atmosfære og du kan tilbringe late dager ved bassenget.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter i etasje for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig hyggelige ansatte og svært god service, både på Palataki og Anniska. Overraskende god komfort på rommene.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 450 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Palataki ligger fint til i naturskjønt område og i en deilig hage med basseng med gratis solsenger og parasoller. Felles grillplass for hotellets gjester.

Gratis wifi inne på hele hotellområdet. Resepsjonen er åpen nå og da, men eieren befinner seg stort sett på hotellet hele dagen. Gratis deponering i resepsjonen hvor du også kan kjøpe kald drikke samt leie sykkel. Det er trapper inne på hotellområdet.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Verdt å vite

  • For å komme til stranda må man krysse hovedveien og gå langs denne før man kommer til en sti som fører ned til stranda.
  • Inn til sentrum går man langs denne hovedveien.
  • Støy fra veien kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Alle hoteller – Kardamili

Diapori Suites

Aldergrense på hotellet: 14 år Nyt den avslappede greske stemningen Diapori Suites, som ligger en halv kilometer utenfor byen Kardamili på halvøya Peloponnes. Hotellet ligger i et frodig område og her kan du hvile ut ved bassenget eller ta bade fra den hvite steinstranda.

Kardamili Beach

På Kardamili Beach bor du i naturskjønne omgivelser på en høyde like over havet. Et hyggelig familieeid hotell med en fin hage og omgitt av vakre olivenlunder.

Patriarcheas

Koselige Patriarcheas ligger fint i Kardamili med tavernaer, kaféer og butikker i gangavstand. Her er det ikke basseng, men havet ligger bare 150 meter unna.

Pierides

Leilighetshotellet Pierides ligger i den gamle delen av Kardamili blant eldre steinhus, et museum, en kirke og et eldre tårn. Omgivelsene ånder historie og her passerer noen fine turstier rett utenfor døra. Hotellet er et godt utgangspunkt for å oppdage de mange fornminnene som finnes på Peloponnes.

Anniska

Velkommen til Anniska! Dette klassiske leilighetshotellet tilbyr en ekte gresk opplevelse og ligger sentralt i Kardamili. Her er det en herlige terrasse med en herlig utsikt over havet. Her kan du sitte og nyte solnedgangen før du tar turen inn til sentrum for velge taverna for kveldens middag.

Vardia

Vardia er et sjarmerende familieeid hotell som ligger et stykke ovenfor Kardamili med en fabelaktig utsikt. Her bor du i pene og hyggelige leiligheter, kan ordne maten selv og har byen og stranda i passe gangavstand.