Kardamili Beach

På Kardamili Beach bor du i naturskjønne omgivelser på en høyde like over havet. Et hyggelig familieeid hotell med en fin hage og omgitt av vakre olivenlunder.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Gode senger, god frokost, deilig badeplass, stille og fredelig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kardamili Beach ligger i vakre omgivelser utenfor Kardamili. Hotellet har et fint hageanlegg og et bassengområde med saltvannsbasseng. Bassenget stenger noen tiner midt på dagen.

Liten blindvei må krysses for å komme til stranda. Fan familiens egne oliventrær presses en smaksrik olivenolje hvert år i oktober.

Wifi inkludert i fellesområdene. Det ligger også en hyggelig taverna i like ved hotellet. Inn til Kardamili er det cirka 1,2 kilometer.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 1,5 kilometer fra hotellet. Både gjester og bagasje kjøres det siste stykket til hotellet i bil/minibuss.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hotell – Kardamili

Diapori Suites

Aldergrense på hotellet: 14 år Nyt den avslappede greske stemningen på Diapori Suites, som ligger en halv kilometer utenfor byen Kardamili på halvøya Peloponnes. Hotellet ligger i et frodig område og er innredet i lys skandinavisk stil. Her kan du hvile ut ved bassenget eller ta bade fra den hvite steinstranda.

Patriarcheas

Koselige Patriarcheas ligger fint i Kardamili med tavernaer, kaféer og butikker i gangavstand. Her er det ikke basseng, men havet ligger bare 150 meter unna.

Pierides

Leilighetshotellet Pierides ligger i den gamle delen av Kardamili blant eldre steinhus, et museum, en kirke og et eldre tårn. Omgivelsene ånder historie og her passerer noen fine turstier rett utenfor døra. Hotellet er et godt utgangspunkt for å oppdage de mange fornminnene som finnes på Peloponnes.

Anniska

Velkommen til Anniska! Dette klassiske leilighetshotellet tilbyr en ekte gresk opplevelse og ligger sentralt i Kardamili. Her er det en herlige terrasse med en herlig utsikt over havet. Her kan du sitte og nyte solnedgangen før du tar turen inn til sentrum for velge taverna for kveldens middag.

Vardia

Vardia er et sjarmerende familieeid hotell som ligger et stykke ovenfor Kardamili med en fabelaktig utsikt. Her bor du i pene og hyggelige leiligheter, kan ordne maten selv og har byen og stranda i passe gangavstand.