Elite City Resort Kalamata

  • • Populært hotell
  • • Frokost inkludert
  • • Kort vei til stranda

Elite City Resort Kalamata ligger fint til i ene enden av strandpromenaden. Hotellet har en hovedbygning og et område med bungalower som ligger i en frodig hage.

UKENS DEAL: Peloponnes

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til det vakre Peloponnes-området i Hellas. Bestill med avreiser fra den 20/5 - 7/10 2023. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder alle Fly+hotell bestit innen 26. mars 2023.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom i etasje for 2-4 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elite City Resort Kalamata er omgitt av en flott hage og har en vakker utsikt over Messinianbukta. På hotellet er det en innbydende lobby i lys og moderne stil. Her finnes også et fint bassengområde med separat barnebasseng. Pool/snackbar, samt solsenger og parasoller. Solsenger og parasoller på stranda er også inkludert.

På hotellet ligger den populære restauranten Giamas Gastro Bar, en moderne gresk restaurant med innovative retter. Her spiller en DJ eller det er opptredener nå og da. Her finner du også restauranten EΥ ZHN med elegante greske retter. En bufférestaurant med servering både utendørs og innendørs. På stranda ligger Elite Beach bar som også serverer enkle retter.

Wifi inkludert i fellesområdene. Tennis og basket. Lekeplass. Det går en gangtunnel under veien som fører til stranda. Det er cirka 10 minutter å gå til nærmeste butikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokot og middag).

Sesongvariasjoner

has,

Alle hoteller – Kalamata

Messinian Bay

Messinian Bay ligger ved havet utenfor Kalamata. Nyt sola og ta avkjølende bad enten i bassenget eller ved hotellets lille strand. Her bor du i fine dobbeltrom med havutsikt. Et supert utgangspunkt for utflukter i området.

Pharae Palace

Vil du bo sentralt i Kalamata på et fint hotell er Prarae Palace hotellet for deg. Her bor du også nært stranda - der hotellet har solsenger for sine gjester - og den hyggelige strandpromenaden med mange barer og restauranter.