Restauranter på Paros

Restauranter på Paros

Paros er en ekte havneby, noe som gjenspeiler seg i maten som serveres her. På de fleste restaurantene er det fisk og skalldyr av beste kvalitet. Byen Naoussa er kjent over hele Kykladene for sin soltørkede makrell, som ofte henger i knipper inne i restaurantene. 

Bestill reise til Paros >>

Les flere reisetips til Paros

Restaurant på Paros Restaurant på Paros

Anna & Giorgos Restaurant, Marpissa

Anna & Giorgos Restaurant i Marpissa er en familieeid- og dreven restaurant ute på bondelandet i Marpissa. I enkle omgivelser venter milevis med utsikt, delikat gresk mat og mange grekere som selv er ute på familiemiddag. 
Adresse: Marpissa 844 01

Restaurant Alyki, Aliki

På strandpromenaden i Aliki ligger Restaurant Alyki. Her kan du kikke på båtene som kommer inn for dagen, mens du nyter tradisjonelle, greske retter. Innredningen overlater mye til fantasien, men personalet og maten kompenserer for det – og vel så det!
Adresse: Aliki 844 00

Symposium Cafe, Parikia

Koseligere enn Symposium Cafe blir det ikke! Inne blant Parikias trange gater snubler du over denne enkle men utrolige koselige kaféen. Maten er enkel men utsikten fantastisk. Her blir man fort sittende noen timer bare for å se på folket og nyte noe godt å drikke i skyggen.  
Adresse: Old Town, Parikia 844 00

Apoplous Taverna & Ouzeri, Alik

Apoplous Taverna & Ouzeri i Aliki ser ut som hvilken som helst taverna. Apoplous ligger ved havna og stranda i Aliki, med utsikt over de andre øyene. Turistene kommer tilbake hit flere ganger under sitt opphold pga. den enkle og gode maten.
Adresse: Aliki Harbor

Kafenio Palia Agora, Naoussa

Kafenio Palia Agora i Naoussa sitter du under den mørkerosa bougainvilleaen i Naoussas koselige gater. Her bestiller du småretter og deler med resten av selskapet. Stedet er veldig populært, både blant turister og lokalbefolkningen, så det er best du kommer i god tid!
Adresse: Naoussa 84401

The Little Green Rocket, Parikia          

Er du sugen på noe annet enn gresk mat kan The Little Green Rocket i Parikia være et alternativ. Her er maten en herlig blanding av retter fra Middelhavet med asiatisk touch. Det er ikke det billigste stedet i byen, men garantert en opplevelse utenom det vanlige!
Adresse: Parikia 84400


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her