Polos

Polos ligger perfekt til bare noen skritt fra stranda Livadia Beach. Vil du heller bade i basseng har hotellet et pent bassengområde med to basseng, hvorav ett barnebasseng. Her bor du i lyse og fine dobbeltrom med balkong eller terrasse. Havna i Parikias ligger i nærheten med restauranter, barer og båter som tar deg ut i det greske øyriket.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ved Polos bassengområde venter late feriedager i behagelige solsenger med parasoller og bassenget. Det er også et separat barnebasseng. Hotellet har en poolbar og frokostservering.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering. Cirka 100 meter til Livadia Beach.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hotell – Paros

Captain Nicolas

På populære Captain Nicolas i Naoussa på Paros bor du i hyggelige omgivelser bare noen få skritt fra stranda. Her kan du finne skygge for sola under et oliventre på varme dager og på hotellområdet er det en solterrasse.

Contaratos Beach

Contaratos Beach ligger rett ved stranda i Naoussa, så hvor enn du befinner deg på hotellområdet, så er du aldri langt unna havet. Her bor du i hyggelige dobbeltrom av god standard. Du kan velge om du vil tilbringe dagen i sola ved bassenget eller på stranda som ligger like ved.

Pandrossos

På Pandrossos bor du midt i hendelsenes sentrum i Parikia, med den koselige havna og havnepromenaden rundt hjørnet. Stranda ligger bare en kort spasertur fra hotellet, og er du en som foretrekker bassenget er det et lite bassengområde med en poolbar som serverer kalde drikke.

High Mill Paros

High Mill Paros ligger i utkanten av Parikia på vakre Paros. Nyt livet ved hotellets herlige basseng som frister med deilige dager i avkoblingens tegn. Her bor du i kort avstand fra strander og den koselige lille byen Parikia.

Sunrise Paros

Velkommen til Sunrise Paros bygd i tradisjonell kykladisk stil. Her kan du koble av ved hotellets basseng eller ta en tur til en av strendene i nærheten. I gangavstand fra hotellet kan du dessuten oppleve alt hva livlige Naoussa har å tilby!

Narges

Velkommen til Narges i den populære feriebyen Alyki på sørsiden av Paros. Nyt avslappende omgivelser og herlige strender i nærheten. På hotellet er det en restaurant, et basseng, et barnebasseng og flere barer.

Kalypso Paros

Like ved stranda og en kort spasertur fra sentrum og havna i Naussa på Paros finner du Kalypso Paros. Hotellet er idyllisk oppbygd i tradisjonell stil og med stranda og havet som nærmeste nabo. Slå deg ned under sypressene, nyt av duftene og få feriefølelsen innfinne seg.