Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

438 vurderinger
Utmerket
 
249
Veldig bra
 
134
Bra
 
34
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

02.07.2019

Innlegg av bjonor Fredrikstad, Norge

Øyhopping

Et veldig fint hotell. Ligger litt utenfor sentrum, men hyggelige priser på taxi her. Rent og pent overalt, fine og velholdte rom. Frokosten er bra og bassengområdet er veldig innbydende. Personalet er meget serviceinnstilte. Kan anbefale å besøke en restaurant på nærmeste strand. Dette er en litt bortgjemt perle.

 
22.07.2018

Innlegg av 108anetteb

Fantastisk!

Vi var en gjeng på seks som var på tur hit. Når vi ankom ble vi skikkelig oppstemte, da hotellet var skikkelig fint. Vi spise grillbuffe, som var skikkelig god. Betjeningen var hyggelig, og de som vasker rommet gjorde en skikkelig god jobb.ikke bare vasket de, men ryddet gjerne for oss også! Bassengområdet var fint, i tillegg til at stranda er rett nedenfor, og at det ikke er så veldig langt til sentrum. Anbefales på det varmeste :)

 
31.07.2017

Innlegg av Supernintenden Oslo, Norge

Strøkent hotell med naturskjønn beliggenhet

Vakkert og naturskjønt beliggende et lite stykke utenfor sentrum, ute på en odde. Ingen støyende trafikk, bare havet - og fergene som passerer langt der ute på vei ut og inn til havnen i Parikia. Mange rom med flott havutsikt. Noen uten, men det er ikke et must. Rent og velstelt overalt! Uansett får du uslåelig utsikt fra alle hotellets uteområder, bassengområdet, restauranten, osv. Et stort basseng med solsenger og en trivelig bar som er åpen hele dagen. Her pushes ikke is eller godterier til barna, men sunnere fruktbaserte alternativer. På hotellet serveres foruten en grei frokost, også lunsj fra á la carte meny med et par dagens retter (ofte sjømat). Middag tilbys også, normalt som en rikholdig buffet, men ofte med lite variasjon fra dag til dag. Rett nedenfor hotellet ligger en flott sandstrand innerst i bukten, en strand som er hyppig besøkt også av de lokale. Avslappende atmosfære, lite mas, og ingen strandsenger eller parasoller til leie. Bare en offentlig tilgjengelig strand. Her ligger også en av de beste restaurantene på Paros - Magaya. Dette er den eneste serveringsvirksomheten på denne stranden. Også et sted som er verdt å besøke! På odden utenfor hotellet er det klippeformasjoner, og leter du litt finner du et par små viker som du kan klatre ned til. Her er bitteliten strand med grovere sand og småstein. Og her er det helt utmerket å dykke (snorkle), du vil også finne grotteformasjoner som gir en ekstra dimensjon til dykkeoppleveksen. Betjeningen på hotellet har vi kun opplevd som fantastisk serviceinnstilt, imøtekommende og vennlige. Hotellet eies etter det vi er blitt kjent med av franskmenn, og mange av gjestene her er franske. Derfor snakker også betjeningen meget godt fransk, i tillegg til engelsk, gresk og noen tysk som vi har observert. De bidrar til å gjøre dette hotellet til et svært godt sted å bo, og å oppholde seg. Vi kommer gjerne tilbake!

 
30.09.2020

Innlegg av Denis B Tournai, Belgia

Perfect stay at Paros Bay

We stayed there 4 nights some weeks ago Rooms are a bit small but the sea view is pure magic Breakfast and swimming pool are perfect It's better to get there with transportation because going to the harbour is more than half an hour walk We really enjoyed Paros Bay !

 
30.09.2020

Innlegg av ChristianSchiester

Nice but not safe #covid19

The hotel is nice, directly view to the sea. BUT some „French guests“ don’t respect the rules for COVID 19 and deny to wear the so important Masks. Even after discussions they don’t use it... Should be the job of the stuff and the owner of the hotel, to offer most possible safety for everybody. Guests like that should be „kicked out“ immediately!!!