Parian Boutique

Parian Boutique

  • • Kort vei til stranda
  • • Fornøyde kunder
  • • Frokost er inkludert

Parian Boutique er et hyggelig hotell som tilbyr lyse rom et steinkast fra stranda i Naoussa. Nyt sola på den vakre stranda eller gå inn til det sofistikerte Naoussa og slå deg ned på en av de mange kaféene eller tavernaene i den sjarmerende byen.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Lekkert hotell, veldig rent og fint. Sentralt i forhold til strand, butikk og byen. Fantastisk fr...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 40 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Parian Boutique ligger fint til i Naoussa ved stranda Agia Anargirie og i gangavstand til sentrum. Dette populære hotellet består av flere småhus i typisk kykladisk arkitektur og fin design. Solterrasse med basseng, solsenger og sofaer. Bassenghåndklær mot depositum.

Wifi inkludert i fellesområdene. TV i lobbyen. Restauranter og minimarked i nærheten. Nivåforskjeller på hotellområdet. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

À la carte-frokost som leveres til rommet er inkludert.

Verdt å vite

  • Les om transport t/r Paros før du bestiller.
  • Resepsjonen er åpen hele dagen.
  • Mindre vei må krysses for å komme til stranda.

Alle hoteller – Paros

Captain Nicolas

På populære Captain Nicolas i Naoussa på Paros bor du i hyggelige omgivelser bare noen få skritt fra stranda. Her kan du finne skygge for sola under et oliventre på varme dager og på hotellområdet er det en solterrasse.

Contaratos Beach

Contaratos Beach ligger rett ved stranda i Naoussa, så hvor enn du befinner deg på hotellområdet, så er du aldri langt unna havet. Her bor du i hyggelige dobbeltrom av god standard. Du kan velge om du vil tilbringe dagen i sola ved bassenget eller på stranda som ligger like ved.

Pandrossos

På Pandrossos bor du midt i hendelsenes sentrum i Parikia, med den koselige havna og havnepromenaden rundt hjørnet. Stranda ligger bare en kort spasertur fra hotellet, og er du en som foretrekker bassenget er det et lite bassengområde med en poolbar som serverer kalde drikke.

Parosland

Parosland i Alyki på Paros ligger omgitt av olivenlunder i et stille og rolig område. Koselig bassengområde som er det naturlige samlingspunktet på hotellet. Gangavstand til den fine sandstranda med krystallklart vann.

Panorama (Paros)

Det sjarmerende hotellet Panorama ligger i frodige omgivelser i utkanten av Parikia og består av flere mindre bygninger. På dagtid kan du ta det med ro i den koselige hagen, eller gå til stranda. Om kvelden er havna samlingsstedet med kaféer og hyggelige spisesteder.

Narges

Velkommen til Narges i den populære feriebyen Alyki på sørsiden av Paros. Nyt avslappende omgivelser og herlige strender i nærheten. På hotellet er det en restaurant, et basseng, et barnebasseng og flere barer.