Restauranter i Parga

Barer og restauranter i Parga

Å finne koselige og romantiske restauranter i Parga er ikke vanskelig. Du kan velge mellom mange hyggelige steder langs havnepromenaden og i de smale gatene som gå opp fjellet mot fortet. Se våre beste tips for barer og restauranter i Parga og for de nærliggende byene Zagoria og Sivota.

Bestill reise til Parga >>

Les flere reisetips til Parga

Restauranter i Parga Restauranter i Parga

Tradisjonelle tavernaer

På restaurant Sodia serverer de fantastisk gresk mat. Bestill lokal meze eller spør etter dagens spesialitet.
Adresse: Parga 480 60, Hellas.

Populære Sakis

Med en herlig beliggenhet i Parga finner du Sakis restaurant som serverer tradisjonell gresk mat. Ved første øyekast ser restauranten liten ut men jo lenger køen blir desto flere bord og stoler dukker opp langs fortauet. Start med å dele flere meze-retter til forrett og spør så etter dagen rett.
Adresse: Patatoukou Themeli, Parga 480 60, Hellas.

Romantisk restaurant i havna

Hotell Bianco ligger ved bystranda i det sentrale Parga og har en veldig hyggelig restaurant ved samme navn som hotellet. Et tips er å bestille blåskjellene de har på menyen og nyte atmosfæren og utsikten.

Tango Club

På dagtid er det full fart på Valtosstranda, men når sola går ned råder en deilig avslappet stemning her, og det kan være hyggelig å få en liten avveksling til havnepromenaden i Parga. Hvorfor ikke tilbringe noen deilige kveldstimer på Tango Beach Club? Det tar omtrent 25 minutter å gå bort til Valtosstranda fra sentrum. Gå trappene opp mot borgen og følg veien videre rett frem. I andre enden av stranda finner du Tango Club.
Adresse: Valtos Beach, Parga 480 60, Hellas.

Pizzeria i havna

Har du lyst på noe annet enn gresk mat men allikevel holde deg til Middelhavet? Da skal du sikte deg inn på restaurant Oscar, som ligger nede ved havnepromenaden, og har Pargas beste pizza på menyen.
Adresse: Havna i Parga 480 60, Hellas.

Restaurant ved stranda

Vil du ha utsikt over havna og øyene utenfor Parga er restauranten på hotell Villa Rossa Area Boutique Beach Resort et bra valg. På menyen står det både grillet kjøtt og fersk fisk.
Adresse: 4 Agiou Athanassiou, Parga 480 60, Hellas.

Restauranter i Parga Restauranter i Parga

Pargas beste kveldsutsikt

Å besøke restaurant Kastro1380 er nesten et must på ferien i Epirus-området. Restauranten med tilhørende bar ligger ved inngangen til fortet og har en helt makeløs utsikt. Begynn med en fordrink i delen med sofaer innen middagen. Det tar noen minutter å gå fra havna og det er en del trapper men det også mulig å ta en taxi hit.
Adresse: Gaki Zeri, Parga 48060, Hellas.

Luksuriøse Salvator Hotel Villas & Spa

Salvator Hotel Villas & Spa er Pargas mest luksuriøse hotell –  og det eneste med fem soler. Hotellrestauranten er en av de aller beste i Parga og du får garantert et riktig godt måltid. Hotellet ligger et stykke utenfor Parga og det enkleste er å ta en taxi eller leiebil. Det går dessuten en hotellbuss fra sentrum flere ganger om dagen.

Drinker og utsikt

Avslutt kvelden med en drink eller øl på Veranda Coctail Bar nede i havna. Det er litt vanskelig å finne det men gå bare rundt hjørnet og videre opp trappene. Baren ligger høyst opp i bygningen og har helt klart en av de beste utsiktene over bukta.
Adresse: 32 Agias Marinas, Parga 480 60, Hellas.

Eksklusive Castello

Mange anser at Castello er Pargas beste restaurant. Den ligger i første etasje på hotell Acropol og her serveres det lekker mat i en eksklusiv og hyggelig atmosfære.
Adresse: Apostilon Street, Parga 480 60, Hellas

Lokale ølsorter

Nede på havnepromenaden ligger Ponte Café-Bistro som har et stort tilbud av øl, blant annet fra lokale bryggerier. På menyen står det gode hamburgere men også mye vegetar mat.
Adresse: Labraki Grigoriou, Parga 480 60, Hellas.

Nyfanget fisk i Sivota

Areti’s Taverna byr på en romantisk og rolig atmosfære med gode fiskeretter og greske delikatesser på menyen.
Adresse: Areti's Apartments, Syvota 46100, Hellas

Se sola gå ned

Vil du nyte solnedgangen skal du spise kveldens middag på restauranten som tilhører hotell Filikas. Her serveres gode grillretter og dagens fisk – med den beste beliggenheten i Sivota.
Adresse: Sivota, Syvota 461 00, Hellas.

Populært i havna

Castelio er en koselig og populær restaurant som ligger på første parkett i havna i Sivota.
Adresse: Port, Syvota 461 00, Hellas.

Zagoria-området

På hotell Papigo Towers finns en à la carte-restaurant med en av byen Mikro Papigos absolutt beste utsikter over de grønnkledde fjellene. Innredningen er sjarmerende og på menyen står tradisjonelle retter.
Adresse: Mikro Papigko 44006, Hellas.

Kanali

For en romantisk middag i Kanali anbefaler vi hotellrestauranten på Must. Her kan dere nyte av hverandre og solnedgangen mens dere smaker de gode greske retter.
Adresse: Kanali Beach Preveza, Kanali 481 00, Hellas


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her