Restauranter i Parga

Barer og restauranter i Parga, Zagoria og Sivota

Å finne koselige og romantiske restauranter i Parga er ikke vanskelig. Du kan velge mellom mange hyggelige steder langs havnepromenaden og i de smale gatene som gå opp fjellet mot fortet. Se våre beste tips for barer og restauranter i Parga og for de nærliggende byene Zagoria og Sivota.

Bestill reise til Parga >>

Les flere reisetips til Parga

Restauranter i Parga Frisk drikke hører varme sommerkvelder til.

Tradisjonelle tavernaer

På restaurant Sodia serverer de fantastisk gresk mat. Bestill lokal meze eller spør etter dagens spesialitet.
Adresse: Parga 480 60, Hellas.

Populære Sakis

Med en herlig beliggenhet i Parga finner du restauranten Sakis som serverer tradisjonell gresk mat. Ved første øyekast ser restauranten liten ut men jo lenger køen blir desto flere bord og stoler dukker opp langs fortauet. Start med å dele flere meze-retter til forrett og spør så etter dagen rett.
Adresse: Patatoukou Themeli, Parga 480 60, Hellas.

Romantisk restaurant i havna

Hotell Bianco ligger ved bystranda i det sentrale Parga og har en veldig hyggelig restaurant ved samme navn som hotellet. Et tips er å bestille blåskjellene de har på menyen og nyte atmosfæren og utsikten.

Pizzeria i havna

Har du lyst på noe annet enn gresk mat men allikevel holde deg til Middelhavet? Da skal du sikte deg inn på restaurant Oscar, som ligger nede ved havnepromenaden, og har Pargas beste pizza på menyen.
Adresse: Havna i Parga 480 60, Hellas.

Restaurant ved stranda

Vil du ha utsikt over havna og øyene utenfor Parga er restauranten på hotell Villa Rossa Area Boutique Beach Resort et bra valg. På menyen står det både grillet kjøtt og fersk fisk.
Adresse: 4 Agiou Athanassiou, Parga 480 60, Hellas.

Restauranter i Parga Restauranter i Parga

Luksuriøse Salvator Hotel Villas & Spa

Salvator Hotel Villas & Spa er Pargas mest luksuriøse hotell –  og det eneste med fem soler. Hotellrestauranten er en av de aller beste i Parga og du får garantert et riktig godt måltid. Hotellet ligger et stykke utenfor Parga og det enkleste er å ta en taxi eller leiebil. Det går dessuten en hotellbuss fra sentrum flere ganger om dagen.

Drinker og utsikt

Avslutt kvelden med en drink eller øl på Veranda Coctail Bar nede i havna. Det er litt vanskelig å finne det men gå bare rundt hjørnet og videre opp trappene. Baren ligger høyst opp i bygningen og har helt klart en av de beste utsiktene over bukta.
Adresse: 32 Agias Marinas, Parga 480 60, Hellas.

Eksklusive Castello

Mange anser at Castello er Pargas beste restaurant. Den ligger i første etasje på hotell Acropol og her serveres det lekker mat i en eksklusiv og hyggelig atmosfære.
Adresse: Apostilon Street, Parga 480 60, Hellas

Lokale ølsorter

Nede på havnepromenaden ligger Ponte Café-Bistro som har et stort tilbud av øl, blant annet fra lokale bryggerier. På menyen står det gode hamburgere men også mye vegetar mat.
Adresse: Labraki Grigoriou, Parga 480 60, Hellas.

Blekksprut til tørk er et vanlig syn i Hellas.

Restauranter i koselige Sivota havn

På KYMA kan du nyte en god treretters middag enten med plass ut mot havna eller på deres fine, litt bortgjemt men meget Instagramvennlig bakgård. Dette er en av de få mer moderniserte greske restaurantene i dette området, med har alt som de vanlige greske restaurantene tilbyr men også en del mer kreative og nytenkende salater, varmretter & desserter. Om du så vil kose deg meden en drink på stedets mest sentrale bar så ligger bar Barracuda bare et steinkast unna. 

Se sola gå ned

Vil du nyte solnedgangen skal du spise kveldens middag på restauranten som tilhører hotell Filikas. Her serveres gode grillretter og dagens fisk – med den beste beliggenheten i Sivota.
Adresse: Sivota, Syvota 461 00, Hellas.

Restaurant Ostria 

Vil du ha tradisjonell gresk mat på et idyllisk serveringssted med vindruer og lyskjegler hengende over bordene så er dette restauranten for deg! Restaurant Ostria er en ekte perle som ligger litt skjult bak alle serveringsstedene langs havna. Her får du ikke havutsikten på kjøpet, men dette er ett av de koseligere spisestedene i Sivota. Her får du alle de tradisjonelle rettene som nytes best som en meze, der man bestiller mange småretter og hele selskapet deler alle de velsmakende klassikerne. Vil du ha en rett helt for deg selv kan vi anbefale deres langtidsstekte lam med granateple! Skikkelig godt!

 

Klassikeren Souvlaki

Zagoria-området

På hotellet Papigo Towers i Mikro Papigo har de en à la carte-restaurant med byens absolutt beste utsikt over de grønnkledde fjellene. Innredningen er sjarmerende og på menyen står tradisjonelle retter.
Adresse: Mikro Papigko 44006, Hellas.

Kanali

For en romantisk middag i Kanali anbefaler vi hotellrestauranten på Must. Her kan dere nyte av hverandre og solnedgangen mens dere smaker de gode greske retter.
Adresse: Kanali Beach Preveza, Kanali 481 00, Hellas.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her