Deluxerom

Romslige og lyse deluxerom med dobbeltseng og sovesofa. TV og DVD-spiller. Kjøleskap, vannkoker, kaffemaskin og brødrister. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Romslige familierom med ett soverom med dobbeltseng og oppholdsrom med mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Skyvedør mellom rommene. TV og DVD-spiller. Kjøleskap, vannkoker, kaffemaskin og brødrister. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 46 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite

Lyse juniorsuiter med dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Peis. TV og DVD-spiller. Kjøleskap, vannkoker, kaffemaskin og brødrister. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-3

Treroms villa med eget basseng

Lyse villaer med to soverom, to bad med badekar/dusj og wc, oppholdsrom med peis og kjøkken med komfyr, kjøleskap/fryser, nespressomaskin, brødrister, vinkjøler og oppvaskmaskin. 5.person på sovesofa. TV, et lite musikkanlegg og DVD-spiller. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper, tøfler, hårføner og badehåndklær. Uteplass med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 95 kvm
Antall personer: 2-5