Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 91 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Beliggenhet og overraskende strøkent og rent
-
Mer stabilt Wi Fi

Bekreftet gjest: 2021-09-20


7 av 10

+
beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2021-09-20


8 av 10

+
Beliggenhet til det meste, en imøtekommende og vennlig personale
-
Dårlig Wifi på rommet, men greit i gangen. Som synssvak har jeg problemer med kontraster, i trapper. Så det og markere trappnesen, med lys stripe i mørke trapper og det motsatte i lyse trapper, ville hjelpe. Ikke bare meg men alle. Selv om det finnes heis. Dette er nok et generelt problem, på hoteller. Og ikke bare her.

Bekreftet gjest: 2021-09-13


9 av 10

+
Et veldig pent sted, rent og delikat og flottere i virkeligheten. Slet med å få de til å sette igjen en ekstra dorull og måtte flere ganger i resepsjonen for å spørre om flere. Det irriterte, men ellers bra.
-
Se ovenfor

Bekreftet gjest: 2021-08-30


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

307 vurderinger
Utmerket
 
177
Veldig bra
 
103
Bra
 
16
Mindre bra
 
6
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

09.10.2015

av johnnye450 Hønefoss, Norge

Hyggelig, rent og pent

Hotellet har perfekt beliggenhet og er nære alt du ønsker i Parga. Stille og rolig område, 5 min å gå til strand/sentrum. Flere butikker og restauranter i samme gate. De ansatte er hyggelige og imøtekommende. Frokosten er meget bra med utvalget du trenger. Området rundt bassenget ser jeg for meg at fort blir fult i høysesong, vi var der i høstferien og kun halvparten har da sol, men dette er nok bedre på sommeren. Vannet var litt kalt i bassenget men dette regner jeg også har med sesongen å gjøre. I sjøen var det fortsatt 24-25 grader og godt og varmt.

 
09.08.2015

av Monapaloma Parga, Hellas

Fantastisk koselig hotell

Vi var her 2 uker i august 2015, og ble veldig positiv da vi så hvor fin leiligheten var! Nyoppusset, god seng, fint bad og med alt som trengs av tv, Internett, kjøleskap, safe (14 euro for nøkkel). Det eneste minus var harde puter. Hotellet ellers er stilig, rent og med hyggelig betjening! Flott bassengområde, gode solsenger, og det var alltid en ledig stol, selv om det var høysesong! Frokosten var tipp topp, med bacon, bønner, gresk yoghurt, honning, frukt, kaffe, brød, egg og pålegg (appelsinjuicen smakte som gul saft, tok med en flaske vann isteden..) Piso Krioneri ligger bare ett steinkast fra hotellet. Veldig fin liten strand med rullestein. Har vært i nydelige Parga flere ganger, og kommer garantert tilbake både til Parga og Hotel Rezi!

 
16.06.2013

av Wanper Oslo, Norge

En flott ferie i Parga

Vi koste oss på Acrothea i Parga! flott service, god frokost, og en fantastisk utsikt! Våkne til havutsikt, sol, krystallklart vann og en betjening som tar vare på deg som familie! Kort vei til absolutt alt; sentrum, spisesteder, bystranda, havna, shopping og de koselige smågatene. Veldig rent og ryddig, og betjeningen er behjelpelige med alt dersom man lurer på noe. Supert hotell for par som ønsker koselig og rolig ferie, med mulighet for det man måtte ønske! Vil på det sterkeste anbefale dette hotellet og ikke minst den koselige resturanten Sakis som har utsøkt Gresk mat og en herlig stemning.

 
20.08.2012

av Petter M Stavanger, Rogaland, Norway

Supert hotell

Hotell Rezi kan anbefales , rent og pent både inne på rommene og ute ved bassenget . Vennlig / hyggelig betjening som gjorde alt for at vi skulle trives . Som de andre skriver , litt kjedelig frokost -

 
10.08.2011

av Monica N B Oslo, Norge

Trivelig familiehotell

Hotellets ansatte sørget for at det til enhver tid var rent og hyggelig der. I tillegg var det kort avstand til strender og sentrum av Parga.