Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med to enkeltsenger og minikjøkken med kokeplater og toastjern. Spisebord på uteplassen. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse der noen har bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Moderne leiligheter med ett soverom med dobbeltseng, kjøkken og oppholdsrom. Ekstraoppredning på to sovesofaer i oppholdsrommet. Kokeplater, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og toastjern. TV. Spisebord på uteplassen. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Moderne leiligheter med to soverom og kjøkken. Ett soverom med dobbeltseng og det andre med to enkeltsenger eller køyeseng. Kokeplater, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og toastjern. Spisebord på uteplassen. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-5

Treromsleilighet med 2 ord. senger

Moderne leiligheter med to soverom det ene har dobbeltseng, det andre med to enkeltsenger eller køyeseng. Minikjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og toastjern. Spisebord på uteplassen. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-5, hvorav 3 barn