Deluxerom

Deluxerom som ligger i bygningen nærmest havet. En dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tøfler. Dusj og wc, hårføner. Romslig balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Deluxerom med jacuzzi utendørs

Deluxerom med jacuzzi utendørs som ligger i bygningen nærmest havet. Romslige rom i to deler, en sovedel og en oppholdsdel som kan deles av med en skyvedør i glass. TV. Lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tøfler. Dusj og wc, hårføner. Herlig uteplass, balkong eller terrasse, med havutsikt og egen jacuzzi. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Executiverom

Executiverom som ligger i hovedbygningen ved bassenget. En stor dobbeltseng. TV. Lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2

Familierom

Familierom som ligger i bygningen nærmest havet. De består av to rom, ett soverom og ett med sofa med mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Lite kjøleskap og kaffemaskin. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tøfler. Badekar, separat dusj og wc, hårføner. Romslig balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite premium, med jacuzzi utendørs

Juniorsuiter premium, med jacuzzi utendørs som ligger i hovedbygningen ved bassenget. Ett stort rom med en sovedel og en oppholdsdel med sofagruppe og mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Lite kjøleskap og kaffemaskin. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tøfler. Dusj og wc, hårføner. Stor uteplass med havutsikt og jacuzzi. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite superior

Juniorsuite superior som ligger i hovedbygningen ved bassenget. To rom, det ene med en sofagruppe, adskilt av en skyvedør i glass. TV. Lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 39-41 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Superiorrom

Superiorrom som ligger i hovedbygningen ved bassenget. En stor dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV. Lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 2