Deluxerom

Lyse deluxerom med to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Kjøleskap og kaffetrakter. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Trappetrinn og nivåforskjeller inne i rommene. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Ettromsleilighet

Lyse ettromsleiligheter med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc (badene varierer i størrelse). Trappetrinn og nivåforskjeller inne i leilighetene. Balkong eller markbalkong med havutsikt. Noen balkonger ligger tett på hverandre. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2

Superiorrom

Superiorrom med to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Kjøleskap og kaffetrakter. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Trappetrinn og nivåforskjeller inne i leilighetene. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Noen balkonger ligger tett på hverandre. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-5