Ettromsleilighet

Enkle, men funksjonelle leiligheter med varierende standard. Har enten dobbeltseng eller to separate senger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse. Noen leiligheter har inngang fra uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-25 kvm
Antall personer: 1-2

Renovert ettromsleilighet

Renoverte ettromsleiligheter med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse i ulike størrelser. Noen har inngang via uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-25 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Funksjonelle leiligheter av varierende standard med ett soverom med mindre dobbeltseng, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. I noen leiligheter er sove- og oppholdsrom avdelt med portière; ikke dør. Kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse av varierende størrelse. Noen leiligheter har inngang fra uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35-40 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet superior

Toromsleilighetene superior er av varierende størrelse og standard. Ett soverom og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. I noen leiligheter er sove- og oppholdsrom adskilt med et draperi i stedet for en dør. Kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35-40 kvm
Antall personer: 2-4