Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse. Noen leiligheter har inngang fra uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-25 kvm
Antall personer: 1-2

Renovert ettromsleilighet

Renoverte ettromsleiligheter med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse i ulike størrelser. Noen har inngang via uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-25 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med et soverom med en mindre dobbeltseng. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med mulighet for ekstraoppredning i sovesofa. I noen leiligheter er sove- og oppholdsrom avdelt med et forheng og ikke dør. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse. Noen leiligheter har inngang fra uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35-40 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med mulighet for ekstraoppredning i sovesofa. I noen leiligheter er sove- og oppholdsrom adskilt med et forheng i stedet for en dør. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35-40 kvm
Antall personer: 2-4