Renovert ettromsleilighet

Renoverte ettromsleiligheter med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis wifi. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse i ulike størrelser. Noen har inngang via uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-25 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Funksjonelle leiligheter av varierende standard med ett soverom med mindre dobbeltseng, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. I noen leiligheter er sove- og oppholdsrom avdelt med portière; ikke dør. Kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, safe og wifi mot avgift. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse av varierende størrelse. Noen leiligheter har inngang fra uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35-40 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet superior

Toromsleilighetene superior er av varierende størrelse og standard. Ett soverom og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. I noen leiligheter er sove- og oppholdsrom adskilt med et draperi i stedet for en dør. Kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, safe og wifi mot avgift. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35-40 kvm
Antall personer: 2-4