Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 133 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-21


10 av 10

+
Renhold, personlig service. Uteområde.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-14


8 av 10

+
Eierne
-
Bleiebarn som brukte bassenget UTEN badebleie på

Bekreftet gjest: 2023-07-24


7 av 10

+
Lite og intimt. Fin hage.
-
Vår leilighet har følgende forbedringspotensial, ny seng, ha aircondition både i soverom og stue. Ny sofa i stue og oppussing av bad.

Bekreftet gjest: 2023-07-17


8 av 10

+
Personalet og belligenhet
-
Små rom, ikke plass på terassen. Veldig hard seng

Bekreftet gjest: 2023-07-10


10 av 10

+
Barnevennlig, hyggelig, rolig og sentralt.
-
Alt veldig bra.

Bekreftet gjest: 2023-07-03


9 av 10

+
Super beliggenhet, koselig betjening, rent, pent og velstelt.
-

Bekreftet gjest: 2023-06-19


9 av 10

+
Beliggenhet.
-
Skråtak gjorde det komplisert med min høyde og stive kropp (parkinsonisme).

Bekreftet gjest: 2023-06-12


10 av 10

+
Fornøyd med alt - nyrenoverte rom, fint bassengområde, hyggelig snackbar og veldig hyggelige eiere
-

Bekreftet gjest: 2023-05-22


10 av 10

+
Lite og trivelig. Hyggelig vertskap
-

Bekreftet gjest: 2023-05-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

61 vurderinger
Utmerket
 
23
Veldig bra
 
22
Bra
 
9
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

09.06.2022

av 975elseh Bærums Verk, Norge

Fru

Har bodd på dette hotellet fem ganger. En liten oase med kort vei til alt. Nyrenovert i koronatiden, flotte men små rom/leiligheter, passer best par eller enslige, har noen større for fire personer, ikke renovert ennå.

 
30.09.2018

av Mokiiina Ålesund, Norge

Flott uteområde men svært enkel standard på leilighetene

Vi bodde der i en uke, to voksne og ett barn på 10 år. Vi hadde bestilt 2-roms leilighet med mark terrasse gjennom Apollo. Hotellet er familiedrevet og har ikke så mange rom (tipper 20-24 eller noe rundt der). Mor og sønn virker som styrer med det meste, i tillegg til to hyggelige damer som vasker og rydder. Hotellet ligger en kort spasertur fra sentrum. Selve uteområdet er fint og ganske så idyllisk. Badebasseng og solstoler, grønt og frodig. Vi hadde en grei liten terrasse med to stoler og et lite bord med plass til kun 2 personer, reiser dere flere sammen får dere ikke sitte ute på trammen sammen. Den 2-roms leiligheten som vi fikk var svært enkelt og meget mangelfullt innredet. Det skulle være for 4 personer, men der var hverken kopper, fat eller glass til 4. Kun to plast krakker inne, to smale sovesofaer og ingen salongbord, en enkel kokeplate som tok så lang tid å varme at vi måtte bruke vannkoker først, slik at vannet for å koke egg i ble varmt nok. Over halvparten av lyspærene i leiligheten var gåen, der var ingen oppvaskkost, oppvask klut eller oppvask middel. Vi måtte handle inn alt sammen...! Dobbeltsengen var knallhard, og både jeg og husbonden slet med å få sove, lillemor derimot sov godt på sovesofaen i stua. Håndklær ble byttet en gang i løpet av uka, så skal du hit, ta med ekstra håndklær i kofferten din. Toalettpapir kan også være lurt å kjøpe inn selv. De fyller på, men ikke ofte (nok). Ingen komfyr, ingen microovn, ingen hårføner og dusjen var et kapittel for seg. Dusjforheng som limte seg inntil kroppen og en sluk som ikke tok unna vannet. Hotellet ligger en kort spasertur fra sentrum. Selve uteområdet er fint og ganske så idyllisk. Badebasseng og solstoler, grønt og frodig. Vi hadde en grei liten terrasse med to stoler og et lite bord med plass til kun 2 personer, reiser dere flere sammen får dere ikke sitte ute på trammen sammen.

 
10.07.2018

av 466audena Hamar, Norge

Fint førsteinntrykk, men....

Koselig lite leilighetshotell med hyggelig hage, bassengområde og bar. Rommene for en familie på fire var litt små, og balkongen var smal og liten, som gjorde det vanskelig for fire personer å spise frokost ute samtidig. Det lille bordet inne i leiligheten fungerte best som en plass å legge solbriller, mobiltelefon og annet. Liten kjøkkenkrok med to kokeplater, lite utstyrt. Vannkoker og presskanne til kaffe passet oss bra, og akkurat nok glass og dekkstøy til en enkel frokost. Badet kunne med fordel vært litt større, og dusjforheng har vel aldri vært en favoritt.... Kunne gjerne trengt en liten oppussing, samt flere kroker og oppbevaringsplass. Det er lite muligheter for å henge fra seg klær. Kun et lite garderobeskap, men ingen kroker ellers. WiFi måtte vi betale 5 € pr. uke, men dette fungerte i tillegg bra. Aircondition kostet hele 6€ pr. døgn, altså 60 kroner for ett døgn!!!! Å sove med vinduer oppe er heldigvis gratis. Hotellet ligger litt utenfor sentrum ved en trafikkert vei, uten fortau, så å spasere ned til sentrum, kan oppleves som litt utrygt. Vi var en familie på fire i reisefølget, men det var kun redd opp til to. Vi måtte spørre om ekstra sengetøy til de to siste sengene (sofaer) hele to ganger før vi fikk et sengesett i henda, og måtte re opp selv. Toalettpapir fikk vi sjeldent utlevert, og nye håndklær fikk vi utlevert nå og da. Du må vaske opp selv, og det er greit, men man må kjøpe inn oppvasksåpe og -børste selv. Vi reiste sammen med en annen familie, som ble beskyldt av innehaverne for å ha ødelagt låsemekanismen på inngangsdøra. En kveld kom de seg ikke inn døra til leiligheten, og det tok nesten to timer før det dukket opp en «låsesmed» med vinkelsliper og drill?!?! Han brukte en hel time på å få åpnet døra. Og innehaverne mente det var feil bruk, som hadde ødelagt mekanismen, og krevde 50€ for kompensasjon. I tillegg oppførte de seg svært frekt. Apollo tok saken, og vår vennefamilie ble selvfølgelig ikke belastet for en tydelig slitasjeskade, som kunne oppstått når som helst. Dette er et hotell som på overflaten ser fint og flott ut, men her er det mye rusk og rask som ligger under overflaten, som du risikerer å måtte erstatte selv. Styr unna dette hotellet

 
27.07.2017

av Tiname96 Elverum, Norge

Nydelig!

Ivrig etter å komme oss en tur til syden, var det her jeg og moren min endte opp. Vi forelsket oss i navnet rett og slett, og angrer ikke et sekund på dette valget av hotell. Vi var her i tidlig juni, da det fortsatt var minimalt med turister. Supert personale for våre behov. Ikke innpåslitne, smiler og nikker og åpnet snackbaren etter stengetid for vår skyld. Det kaller jeg god service! Eneste minus jeg har å sette er at vi fikk for lite dopapir, men her var det bare å spørre, så kom de løpende! Nå var vi for så vidt ikke så mye inne på hotellet, da vi begge forelsket oss i det Parga hadde å tilby. Parga er virkelig helt vanvittig fint, og anbefaler alle å dra hit. Det er ikke hit du drar med vennegjengen for å feste, men det er absolutt muligheter for dette også. Åpnet en nattklubb under den tiden jeg var der blant annet. Generelt et koselig familiested, eller et utrolig romantisk reisemål for par! Velg gjerne lemon tree om du er under kategorien romantisk par, eller mor og datter som er ute på vift!

 
15.07.2015

av Helga O Stavanger, Norge

Undersolt,trafikkert og flere mangler

På grunn av terrenget rundt kom ikke solen inn på anlegget før etter 9 på morgenen og forsvant lenge før solnedgang. Vår leilighet lå like ved snackbaren og der spilte de musikk ettermiddag til kveld som forstyrret oss veldig. Terrassen var knøttliten, en toromsleilighet skal tross alt romme 4 personer. Og så var bassenget så nært at vi ble våte når ungene lekte i vannet. Lemon Tree ligger ved en hovedvei og vi merket godt trafikken. Rengjøringen var helt grei,MEN vi fikk kun håndkleskift 2 ganger pr.uke. De tok betalt for internett selv du ikke fikk det inn i leliligheten. Jeg måtte gå bort ved resepsjonen. Safe og aircondition var heller ikke inkludert i leien. Når vi skulle betale tok de ikke imot kredittkort, og ga oss heller ikke kvittering. Personalet var alminnelig høflig så ikke noe å utsette på de. Vi likte oss godt i Parga og det kan tenkes at vi kommer tilbake. Men da vil vi prøve et annet hotell.