Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

464 vurderinger
Utmerket
 
305
Veldig bra
 
115
Bra
 
22
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

05.07.2019

Innlegg av Harry-8aarrestad Sandnes, Norge

Gogozotos Residence

8 dager på dette hotelet,rom 11 er passeligt med de feil og mangler det var, MANGLER:Lekk dusjhode,løst toalett,dusjkabinett som gikk fra hverandre når det skulle åpnes og lukkes,ikke fulgt på såpe på dispensere og ikke minst aircondition som fjernkontrollen var helt i stykker.Var også i kontakt med Apollo anngånde mygglukt som flere andre hadde meldt om,men dette var ikke i rom nummer 11.Velger heilt klart et annet hotel neste gang.

 
14.10.2018

Innlegg av Roy-Nord Skarnes, Norge

Sentralt og fin beliggenhet

Vi bodde på Gogozotos Residence og var veldig fornøyd med både beliggenhet, rom og renhold. Kort veg til alt, rett over gaten for The Green Bakery, et koselig bakeri med masse godt å spise. Rommet var stort og bra med tre balkonger. Renhold hver dag, og betjeningen var blide og trivelige. Anbefales. Vi var der i august 2017, den varmeste tiden, aircondition var veldig godt å ha.

 
08.03.2017

Innlegg av 228hildes Lillestrøm, Norge

Parga en perle

Hvis du vil ha en stille, rolig ferie med din kjære er dette stedet. Hotellet, Gogozotos Residence, vi valgte ligger tilbaketrukket fra sentrum, men allikevel er alt i gå avstand. Parga har nydelige strender. Den lille sjarmerende byen har et godt utvalg av restauranter.

 
02.09.2016

Innlegg av MonicaSRP Sarpsborg, Norge

En gresk perle

Dette er et av de mest fantastiske stedene jeg har besøkt. Jeg elsker Hellas fra før og fikk et tips om å reise til Parga, noe jeg ikke angrer på. Parga er virkelig et lite koselig sted med sjel, trange små gater og en gamlebydel du ikke må gå glipp av. Det er en del bakker i Parga, bratte, så du kan ikke være dårlig til bens hvis du ønsker å utforske litt. Valtos stranden er helt nydelig og festningen ligger på en topp like ovenfor stranden. Selve hotellet vi valgte ligger i perfekt gangavstand til både gamlebydelen, havnen og Valtosstranden. Ca fem minutter å gå til havnen og gamlebyen og ca et kvarter/tjue minutter til Valtosstranden. Rett over hotellet (Gogozotos residence) ligger et nydelig bakeri med bakervarer av alt mulig du kan forestille deg...Rundstykker, brød, kaker, boller, croissants med og uten sjokolade, syltetøy og store og små donuts, altså alt mulig godt...Renholderne på hotellet var utrolig søte og hyggelige, eneste minuset var at sengene var litt harde, men store fine rom med god skapplass. jeg skal absolutt tilbake til deilige Gogozotos residence og Parga...

 
06.07.2015

Innlegg av 9942015 Parga, Hellas

En deilig uke i Parga og Gogozotos.

Vi var seks damer som dro til Parga. Jeg hadde bestili to rom på Gogozotos. Da vi kom til hotellet, fikk vi to store leiigheter. Hver leilighet inneholdt to store soverom, et stort lekkert bad, et eget toilett og et stort oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning. Det var så rent og pent overalt, og godt med skap til klær. Gratis wi-fi var det også. Vi hadde egen balkong, og hyggelig uteplass ved inngangspartiet. Det ble skiftet sengetøy to ganger på en uke, og håndklær nesten daglig.Madrassene kunne vært mykere, men vi sov ganske bra. Rett over gaten ligger det et bakeri med ferske deilige bakervarer. Det tok oss bare et par minutter til sentrum, og en koselig resletur til stranden. Beliggenheten er helt perfekt, og jeg velger nok Gogozotos neste gang også.