Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,9 av 10 Basert på 35 vurderinger
Total vurdering
 
6,9 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,1 / 10
Fasiliteter
 
5,7 / 10
Mat og drikke
 
4,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,2 / 10
Service
 
7,0 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Sentral beliggenhet.
-
Savnet mulighet for å oppbevare bagasje avreisedato. Ikke mulighet for sikker oppbevaring/innlåsing av bagasje etter tidlig utsjekking. Avreisen var om kvelden.

Bekreftet gjest: 2019-09-30


9 av 10

+
Fantastisk betjening og suveren rengjøring!
-

Bekreftet gjest: 2019-09-30


9 av 10

+
Stor og luftig leilighet. Koselig uteplass.
-
Trenger ny hybelkomfyr. Kokeplatene var ikke flate, men runde. Tok 30 min å koke egg. Kjøleskapet var også gått ut på dato.

Bekreftet gjest: 2019-09-02


5 av 10

+
Stor leilighet med god plass og koselig hems med soverom. Velfungerende aircondition. Beliggenhet er veldig bra, kort vei til bakeri og supermarked.
-
Dårlig lukt - lignet på mugg-lukt. Spesielt i skuffer og skap. På badet var det veldig lite hylleplass og knagger til håndklær, stangen til dusjforhenget var skeiv og lealaus, og man kunne ikke feste dusjhodet noe sted - så man måtte holde dusjen med en hånd hele tiden. Badet trekker veldig ned her på min vurdering. Det var rett og slett shabby og til tider luktet det kloakk der inne når viften stod på. Den ene sofaen i stuen var våt og fuktig når vi kom, noe vi også syntes var kjipt og litt ekkelt.

Bekreftet gjest: 2019-07-15


9 av 10

+
De store leilighetene, beliggenheten og de fantastiske damene som vasker og ordner og hilser og smiler og klemmer
-
Jeg vil alltid bo i leilighet 1 eller 6, alle leilighetene burde vært som dem - fullstendig ulogisk, selvsagt.

Bekreftet gjest: 2019-07-15


5 av 10

+
Beliggenheten og størrelse på rom
-
Oppgradere elektrisk utstyr og møbler

Bekreftet gjest: 2019-07-08


2 av 10

+
Store rom
-
Rom nummer 11 hadde følgende feil: løst toalettsete lekk dushode. ikke fungerende ventilator i stykker aircondition

Bekreftet gjest: 2019-07-08


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-01


4 av 10

+
Beliggenheten
-
Ordne aircondition og kjøleskap. Generelt dårlig inntrykk når ting ikke virker. Eks: røykvarsler demontert. Begge soverommene hadde en ALT for lav takhøyde. Generelt dårlig byggeteknisk standard.

Bekreftet gjest: 2019-07-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

484 vurderinger
Utmerket
 
320
Veldig bra
 
116
Bra
 
23
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

05.07.2019

av Harry-8aarrestad Sandnes, Norge

Gogozotos Residence

8 dager på dette hotelet,rom 11 er passeligt med de feil og mangler det var, MANGLER:Lekk dusjhode,løst toalett,dusjkabinett som gikk fra hverandre når det skulle åpnes og lukkes,ikke fulgt på såpe på dispensere og ikke minst aircondition som fjernkontrollen var helt i stykker.Var også i kontakt med Apollo anngånde mygglukt som flere andre hadde meldt om,men dette var ikke i rom nummer 11.Velger heilt klart et annet hotel neste gang.

 
14.10.2018

av Roy-Nord Skarnes, Norge

Sentralt og fin beliggenhet

Vi bodde på Gogozotos Residence og var veldig fornøyd med både beliggenhet, rom og renhold. Kort veg til alt, rett over gaten for The Green Bakery, et koselig bakeri med masse godt å spise. Rommet var stort og bra med tre balkonger. Renhold hver dag, og betjeningen var blide og trivelige. Anbefales. Vi var der i august 2017, den varmeste tiden, aircondition var veldig godt å ha.

 
08.03.2017

av 228hildes Lillestrøm, Norge

Parga en perle

Hvis du vil ha en stille, rolig ferie med din kjære er dette stedet. Hotellet, Gogozotos Residence, vi valgte ligger tilbaketrukket fra sentrum, men allikevel er alt i gå avstand. Parga har nydelige strender. Den lille sjarmerende byen har et godt utvalg av restauranter.

 
02.09.2016

av MonicaSRP Sarpsborg, Norge

En gresk perle

Dette er et av de mest fantastiske stedene jeg har besøkt. Jeg elsker Hellas fra før og fikk et tips om å reise til Parga, noe jeg ikke angrer på. Parga er virkelig et lite koselig sted med sjel, trange små gater og en gamlebydel du ikke må gå glipp av. Det er en del bakker i Parga, bratte, så du kan ikke være dårlig til bens hvis du ønsker å utforske litt. Valtos stranden er helt nydelig og festningen ligger på en topp like ovenfor stranden. Selve hotellet vi valgte ligger i perfekt gangavstand til både gamlebydelen, havnen og Valtosstranden. Ca fem minutter å gå til havnen og gamlebyen og ca et kvarter/tjue minutter til Valtosstranden. Rett over hotellet (Gogozotos residence) ligger et nydelig bakeri med bakervarer av alt mulig du kan forestille deg...Rundstykker, brød, kaker, boller, croissants med og uten sjokolade, syltetøy og store og små donuts, altså alt mulig godt...Renholderne på hotellet var utrolig søte og hyggelige, eneste minuset var at sengene var litt harde, men store fine rom med god skapplass. jeg skal absolutt tilbake til deilige Gogozotos residence og Parga...

 
06.07.2015

av 9942015 Parga, Hellas

En deilig uke i Parga og Gogozotos.

Vi var seks damer som dro til Parga. Jeg hadde bestili to rom på Gogozotos. Da vi kom til hotellet, fikk vi to store leiigheter. Hver leilighet inneholdt to store soverom, et stort lekkert bad, et eget toilett og et stort oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning. Det var så rent og pent overalt, og godt med skap til klær. Gratis wi-fi var det også. Vi hadde egen balkong, og hyggelig uteplass ved inngangspartiet. Det ble skiftet sengetøy to ganger på en uke, og håndklær nesten daglig.Madrassene kunne vært mykere, men vi sov ganske bra. Rett over gaten ligger det et bakeri med ferske deilige bakervarer. Det tok oss bare et par minutter til sentrum, og en koselig resletur til stranden. Beliggenheten er helt perfekt, og jeg velger nok Gogozotos neste gang også.