Øyhopping: Santorini-Amorgos-Naxos-Paros-Ios-Santorini

  • Anbefalt reiselengde: 14-21 dager
  • Høydepunkter: Santorinis dramatiske landskap og vakre solnedganger • Amorgos – klart vann og deilige bad fra klippene • Flotte sandstrender og sjarmerende Naxos by • Sakte tempo og øde strender på Paros

1) Santorini
En dramatisk vulkanøy med en av de mest fotograferte utsiktsplassene i hele Hellas – i byen Oia. Ettersom øya er vulkansk består strendene på Santorini av svart lavasand. Du kan velge mellom flere bosteder, avhengig av om du vil være nær stranden eller oppe i høyden med havutsikt, nesten uavhengig av hvor du befinner deg.

2) Amorgos
Det store blå. Amorgos er kjent som øya der deler av filmen ”Det store blå” ble innspilt for noen år siden. Amorgos er kupert og omgitt av krystallklart vann. 

3) Naxos
Badeparadis med gylne strender. Naxos by har et stort utvalg av gode spisesteder og isbarer. Du kan også leie bil og kjøre opp til de slumrende landsbyene oppe i fjellene eller finne en øde strand for deg selv. Gå ikke glipp av en av de lengste sandstrendene i Hellas – Plaka Beach.

4) Paros
Sjarmerende øy – hit reiser den som vil nye late dager i sakte tempo. Paros er relativt stor, med mange strender som venter på å bli utforsket.

5) Ios
Livlig partyøy med lokal sjarm. Ios var lenge kjent som partyøy, men i de senere år har man lagt vekt på å fremheve den fine blandingen av utmerkede strender, gode restauranter og barer, og en klassisk, gresk atmosfære.

Slik bestiller du øyhopping

Vi anbefaler at du bestiller flybilletter i god tid, så det ikke blir utsolgt. For dette ruteforslaget flyr du til og fra Santorini. Ønsker du å fly hjem fra en annen øy enn Santorini må du gjøre to separate bestillinger: én for utreisen og én for hjemreisen. Hotell kan du legge til når du bestiller flybilletter, eller som egen bestilling i ettertid. Du kan ha opptil fire hoteller i samme bestilling. Fergebilletter kjøper du direkte hos rederiet.

  • Finn flyreise

Velg fly for ut- og hjemreisen:

Søk flyavganger Oslo-Santorini t/r

Søket er basert på 2 personer – oppdater det selv med egne kriterier

Du kan også legge til hotell etter å ha valgt fly.

  • Bestill hotell

Du kan ha opptil fire hoteller i samme bestilling, på ulike reisemål.

Søk hotell på det første reisemålet

Etter å ha valgt hotellet du vil ha, klikk på "Legg til hotell" under handlekurven og start søk på det neste reisemålet.

 

Bestilling av båtbilletter
Du bestiller direkte hos rederiet, hvor du også henvender deg med evnt. spørsmål om båten(e), tider, priser og billetter:

www.directferries.no
www.ferryto.com

Kart over båtforbindelser fra Santorini
(Åpnes i nytt vindu hos Google Maps.)

Bestilling av utflukter
Utflukter bestiller du på stedet, enten på app'en vår eller hos reiselederne eller samarbeids-partnerne våre.