Rhodos & Karpathos

Øyhopping: Rhodos-Tilos-Kos-Karpathos-Rhodos

  • Anbefalt reiselengde: 12-18 dager
  • Høydepunkter: • Rhodos by og det store utvalget av aktiviteter • Sakte tempo på Tilos og fin snorkling • Restaurantene og utelivet på Kos • Fotturer i vakker natur og herlige bad på Karpathos

1) Rhodos
Mange aktiviteter og pulserende natteliv. Fly direkte til Rhodos med Apollo og fortsett på øyhopping i Dodekanesene. Bo i Rhodos by dersom du vil ha litt fart i ferien med mange aktiviteter. Eller velg en liten badeby med saktere tempo og kort vei til deilige bad.

2) Tilos
Idylliske Tilos med krystallklart vann. Tilos ligger litt utenfor turiststrømmen – vil du ta det litt med ro, så anbefaler vi at du blir her noen dager.

3) Kos
Strandliv, natteliv og kulturskatter. Kos er kanskje mest kjent som party-øy, men den har så mye mer å tilby enn nattelivet. Her finnes både kulturskatter og mange fine strender å glede seg over.

4) Karpathos
Høye fjell og dype daler. Karpathos er en fredelig øy med vakre strender og fine turveier for den som vil ta en fottur i ferien.

Slik bestiller du øyhopping

Vi anbefaler at du bestiller flybilletter i god tid, slik at du får de beste prisene. For dette ruteforslaget flyr du til og fra Rhodos. Ønsker du å fly hjem fra en annen øy enn Rhodos må du gjøre to separate bestillinger: én for utreisen og én for hjemreisen. Hotell kan du legge til når du bestiller flybilletter, eller etterpå, som en egen bestilling. Du kan ha opptil fire hoteller i samme bestilling. Fergebilletter kjøper du direkte hos rederiet.

  • Finn flyreise

Velg fly for ut- og hjemreisen:

Søk flyavganger Oslo-Rhodos t/r

Søket er basert på 2 personer – du kan endre det selv med dine egne kriterier

Du kan også legge til hotell etter å ha valgt fly.

  • Bestill hotell

Du kan ha opptil fire hoteller i samme bestilling, på ulike reisemål.

Søk hotell på det første reisemålet

Etter å ha valgt hotellet du vil ha, klikk på "Legg til hotell" under handlekurven og start søk på det neste reisemålet.

 

Bestilling av båtbilletter
Du bestiller direkte hos rederiet, hvor du også henvender deg med evnt. spørsmål om båten(e), tider, priser og billetter:

Kart over båtforbindelser fra Rhodos
(Åpnes i nytt vindu hos Google Maps)

Bestilling av utflukter
Utflukter bestiller du på stedet, enten på app'en vår eller hos reiselederne eller samarbeids-partnerne våre.