Vakre Santorini og Ios

Øyhopping: Kreta-Santorini-Amorgos-Ios-Kreta

  • Anbefalt reiselengde: 14-21 dager
  • Høydepunkter: Kretas store utvalg av aktiviteter, fornøyelser og severdigheter • Santorinis strålende solnedgang • Amorgos – krystallklart vann, fred og ro • Ios' sjarmerende Chora og heftige uteliv. 

1) Kreta
Ikke mindre enn 19 feriesteder med ulik karakter. Start øyhoppingen på den greske øya som er svært så godt kjent blant oss nordmenn – Kreta. På Kreta er det mye å foreta seg, og en tur hit er en reise i seg selv, så legg gjerne inn flere dager her. Se litt mer enn strendene – lei en bil og kjør til avsidesliggende landsbyer, ta på gode sko og gå gjennom Samaria-ravinen, let deg fram til øde strender.

2) Santorini
En dramatisk vulkanøy. Det går hurtigbåter fra Kreta til Kykladene, der Santorini er en av de nærmeste øyene. På Santorini ligger en av de mest fotograferte utsiktsplassene i hele Hellas – i byen Oia. Ettersom øya er vulkansk består strendene på Santorini av svart lavasand. Du kan velge mellom flere bosteder, avhengig av om du vil være nær stranden eller oppe i høyden med havutsikt, nesten uavhengig av hvor du befinner deg.

3) Amorgos
Det store blå. Amorgos er kjent som øya der deler av filmen ”Det store blå” ble innspilt for noen år siden. Amorgos er kupert og omgitt av krystallklart vann. 

4) Ios
Livlig partyøy med lokal sjarm. Ios var lenge kjent som partyøy, men i de senere år har man lagt vekt på å fremheve den fine blandingen av utmerkede strender, gode restauranter og barer, og en klassisk, gresk atmosfære.

Slik bestiller du øyhopping

Vi anbefaler at du bestiller flybilletter i god tid, så du får de beste prisene. For dette ruteforslaget flyr du til og fra Kreta. Ønsker du å fly hjem fra en annen øy enn Kreta må du gjøre to separate bestillinger: én for utreisen og én for hjemreisen. Hotell kan du legge til når du bestiller flybilletter, eller som egen bestilling i ettertid. Du kan ha opptil fire hoteller i samme bestilling. Fergebilletter kjøper du direkte hos rederiet.

  • Finn flyreise

Velg fly for ut- og hjemreisen:

Søk flyavganger Oslo-Kreta t/r

Søket er basert på 2 personer – endre det selv med egne kriterier

Du kan også legge til hotell etter å ha valgt fly.

  • Bestill hotell

Du kan ha opptil fire hoteller i samme bestilling, på ulike reisemål.

Søk hotell på det første reisemålet

Etter å ha valgt hotellet du vil ha, klikk på "Legg til hotell" under handlekurven og start søk på det neste reisemålet.
 

Bestilling av båtbilletter
Du bestiller direkte hos rederiet, hvor du også henvender deg med evnt. spørsmål om båten(e), tider, priser og billetter:

Kart over båtforbindelser fra Kreta
(Åpnes i nytt vindu hos Google Maps)

Bestilling av utflukter
Utflukter bestiller du på stedet, enten på app'en vår eller hos reiselederne eller samarbeids-partnerne våre.