Shopping på Naxos

Shopping på Naxos

På Naxos finner du det typiske greske shoppingtilbudet og mye av det som tilbys er håndlaget. Det største utvalget finner du i Naxos by. En stor del av øyas butikker, kunstgallerier, bakerier og suvenirbutikker er familieeide. 

Bestill reise til Naxos >>

Les flere reisetips til Naxos

Shopping på Naxos Shopping på Naxos

Tribal

Tribal er en liten butikk i Naxos gamleby som selger fine sjal og fantasifullt utsmykkede sandaler. Her finner du også smykker og andre spennende ting.

Smykker

Generelt på øyene finner man vakre, håndlagde smykker. På Naxos ser man ofte ”Naxos øye”, som benyttes til både armbånd, halssmykke og ørepynt. Dette er små fossiliserte sneglehus som er blitt formet av hav og sand ved Naxos kyst. Har du flaks kan du også finne disse på stranda. Gir du smykket i gave betyr det lykke for den som bærer det. På Santorini er de vanligste smykkene laget av lavastein fra området.

Vakker keramikk

I Damalas på Naxos ligger Manolis keramikkverksted. Det er en familiebedrift som har eksistert i mange generasjoner.

Manolis lager både pyntegjenstander og bruksting: urtekrukker, tekanner, kopper, lysestaker, leirduer, vinkarafler og mye annet. 

Tzimplakis

Tzimplakis på Naxos er en butikk som selger lokal vin, honning, ferske oliven, håndlagde kjøkkenredskap og vaskesvamper. Her er det også mye annet spennende i sortimentet.

Bonita Beauty Salon

I Bonita Beauty Salon på Naxos kan du koble av i et behagelig miljø og la deg bli behandlet av profesjonelle hender. Nyt salongens ulike massasjer: antistress, aromaterapi og varme steiner. Salongen tilbyr også voksing, manikyr, pedikyr og mye annet.

Pagonis

Denne butikken selger egenproduserte lærsandaler i en rekke ulike modeller. Alt fra enkle naturfargede til smykket med perler, kunstige blomster og glitrende steiner.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her