Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

48% anbefaler hotellet

97 vurderinger
Utmerket
 
36
Veldig bra
 
20
Bra
 
15
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

04.08.2019

Innlegg av Magne T Bergen, Norge

Fint hotell, men..

Flott beliggenhet, nydelig frukost. Rommet gdgjt greit men dusjen var forferdelig. Mangla dusjforheng så etter dusjing var heile badet og wc vått. Fekk ettermiddagsola på ein meget trang terrasse og var ikke mulig å bruke da det ikke var solskjerming.

 
01.07.2019

Innlegg av bjonor Fredrikstad, Norge

øyhopping

Et meget hyggelig gjensyn med dette hotellet. Rent og pent overalt. Flott og innbydende frokostbuffet. God service fra de ansatte på hotellet. Veldig fin beliggenhet, kort vei til strand, kort vei inn til sentrum. Mange fine spisesteder i gåavstand fra hotellet.

 
15.06.2018

Innlegg av StianTRD Trondheim, Norge

Fantastisk hotellopphold

Rask innsjekk. Fint rom, gode senger. Ekstremt godt trykk i dusjen. Gratis aircondition og wifi, safe og badelaken mot depositum. Overraskende bra frokostbuffet på hotellet. Nært strand og 7-8 minutter gangavstand til hjertet av Naxos by/ Chora. Fint bassengområde med bassengbar (man må handle i baren for å benytte solsengene, men det er bare å kjøpe en flaske vann). Alltid fantastisk hjelp i resepsjonen og vennlig personale under frokosten.

 
01.09.2016

Innlegg av jorunns966 Haugesund, Norge

Sjarmerende Hotell

Trivelig og sjarmerende hotell i utkanten av Naxos. Fin spasertur via strande inn til sentrum. Frokost var enkel men brukbar. imøte kommende betjening. Fine uteområder. Rom ok, lite bad og dusj. totalt ok hotell

 
08.08.2016

Innlegg av Celina H

Flott hotell

Dette er et fint hotell og de som jobber her er hyggelige og god hotellfrokost kort avstand til byen og stranda fint basseng kunne vært litt fler plasser men eller veldig bra også kunne det kansje vært en lekeplass da men ellers et flott hotell😉