Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

39 vurderinger
Utmerket
 
30
Veldig bra
 
9
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

07.06.2018

Innlegg av 204synnel Langfjordbotn, Norge

Rimelig, rent, stort og nært til alt man trenger

Vi var overasket over størrelsen på rommet, det var romslig og veldig rent og pent. Stor baklong med sjøutsikt. God service, hjelpsomt personale. Barnevennlig hotell og område. Det er nært til alt man trenger: strand, vannsportssenter, bilutleie, restauranter m.m Anbefales!

 
27.06.2017

Innlegg av kristing977 Trondheim, Norge

Koselig gresk leilighetshotell

Vi er her for andre gang, ikke uten grunn. Leilighetene er svært enkelt utstyrt, men rene og med aircondition ig rolige omgivelser. Alle har balkong vendt mot bassengområdet og sjøen. 2 min å gå til favorittstranden vakre Plaka beach. Svært hyggelig betjening. Strandbaren ordner frokost hvis du sier ifra kvelden før.

 
09.07.2016

Innlegg av Lilly H

Great place and great people

Vi hadde et fantastisk opphold på Villa Harmony. Et rent og pent hotell med god standard. Vi ble tatt meget godt i mot av Maria. De ansatte kunne ikke gjøre nok for at vi skulle få et bra opphold. Dette var med på å skape en flott atmosfære, som endte med at vi valgte å bo på stedet 9 dager isteden for 3 :) Villa Harmony ligger like ved Plaka stranden (30 sekunders gange) - den fineste stranden etter vår mening. Området er rolig/ikke overfylt av turister men har likevel flere bra resturanter i umiddelbar nærhet samt supermarked. Du kan også hoppe på bussen til Naxos by som går hver halve time.

 
24.07.2014

Innlegg av SmilyViruz Halden, Norge

Stille og rolig

Fint lite hotell i rolige omgivelser, nær Maragas/Plaka stranden. Hyggelig personale og rene rom. Kort vei til buss-stopp og minimarked, samt en rekke restauranter/tavernaer som ligger langs stranden.

 
22.06.2014

Innlegg av Kristine S

Fin beliggenhet

Hotellet har en veldig fin beliggenhet med utsikt mot sjøen, og diverse supermakeder, strand og restauranter i umiddelbar nærhet. Veldig fornøyd med leiligheten vi fikk, to etasjer og med balkong oppe og uteplass nede. Prøvde både buss og taxi til Naxos, tok vel 20-30 min, så helt ok avstand.