Acrogiali

Acrogiali er bygd i tradisjonell gresk stil, med hvitkalkede vegger og blå dører. Rommene er romslige og komfortable og hotellets beliggenhet ved stranda i Platis Gialos på Mykonos er uten sidestykke. La ferien begynne!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Den familievennlige stranda Platis Gialos brer seg ut like utenfor Acrogiali. Her bor du i romslige dobbeltrom med havet som nærmeste nabo. Og hotellet tilbyr både håndkleservice og gratis solsenger på stranda. Frister det mer med basseng er alle gjester velkommen til å benytte bassenget på søsterhotellet The George en kort spasertur unna.

Hver morgen dekkes det opp med frokostbuffé på terrassen ved havet. På dagtid fungerer den som en bar-/snackbar forfriskninger, cocktails og enkle retter.

Gratis wifi i på hele hotellet. Mulighet for å leie sykkel på hotellet. Ulike vannsporter tilbys på stranda (ikke i hotellets regi). Romservice på dagtid (cirka kl. 8.00-20.00).

Knappe 4 kilometer til Mykonos by og bare 100 meter til bussholdeplassen for lokalbussen som kan ta deg dit. Flere restauranter i nærheten og i området er det noen minimarkeder.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.
Serveres fra kl. 8.00 til 11.30.

Alle hoteller – Mykonos

Olia

Velkommen til herlige Olia, nært havna i Tourlos, like i utkanten av Mykonos by. Hotellet er bygd i typisk mykonisk arkitektur og tradisjonelle farger. Her kan du nyte et bad i bassenget og du har byen severdigheter like rundt hjørnet.

The George

På The George får du oppleve ekte gresk gjestfrihet, og selve hotellet er bygd i lokal stil. Her bor du midt i sentrum av Platis Yialos med bare en kort spasertur ned til den fine stranda. Ta et bad i det krystallklare vannet, eller gå tilbake til hotellet og ta et bad i det fine bassenget på hotellet.

Villa Pinelopi

Beliggende midt i hjertet av Mykonos by (også kalt Chora), omgitt av frodige vekster, ligger Villa Pinelopi. På hotellet er et en solterrasse og herifra har du kort vei til byens severdigheter.

Myconian Korali Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Korali Relais & Chateaux som ligger i Megali Ammos, rett utenfor Mykonos by. Hotellområdet ligger i en helling ovenfor den historiske havna, noe som gjør at det er fantastisk utsikt over Egeerhavet både fra bassengområdet og restauranten. Nyt et bad i evighetsbassenget, thalasso spa og god mat i hotellets restaurant.

Myconian Ambassador Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Ambassador Relais & Chateaux som ligger vakkert til i en helling, rett ovenfor Platis Gialos-stranda på Mykonos' sørlige kyst. Nyt førsteklasses mat og deilige dager ved hotellets basseng. Her er det dessuten et velutstyrt treningsrom og et Thalasso spa.

Zannis

Velkommen til Zannis på Mykonos, et lite hotell med hjemmekoselig stemning som ligger i utkanten av Mykonos by. Fra hotellområdet har du utsikt over byens eldre deler og havet. Alt du trenger finner du på hotellet eller i nærområdet, men gå ikke glipp av å oppdage andre deler av denne vakre øya!