Mistral Boutique Hotel

Velkommen til Meganisi og Mistral Boutique Hotel! Hotellet har en fantastisk beliggenhet bare et steinkast fra sjøen og stedets marina. Hotellet har en herlig hage og en terrasse der du kan nyte den vakre havutsikten. I restauranten kan du la deg friste av alt fra klassiske greske retter med moderne twist til vafler med iskrem.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 450 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mistral Boutique Hotel har en restaurant der frokosten, som i hovedsak består av lokale produkter, serveres. De er kjente for sine vafler som serveres med lekker iskrem om ettermiddagen, og på menyen er det et bredt utvalg av moderne greske retter og smaker fra middelhavslandene. Det er også mulig å skape din egen grillmiddag i hotellets hage, ta en prat med personalet i restauranten så forteller de mer.

I hotellets hage og på terrassen er de god plass til å slå seg ned og kanskje lese en bok og la blikket hvile på det glitrende havet.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra tidlig morgen til sen kveld.

Hotellet ligger i utkanten av Vathi, ved marinaen, så du kan ta turen ned dit og å ta en titt på de luksuriøse båtene som legger til der. Og er du en morgenfugl kan du kanskje få med deg når fiskebåtene kommer inn til havna med dagens fangst? Det finnes både barer og tavernaer i Vathi så forholdene ligger absolutt til rette for avslappende ferie der du bare kan nyte livet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.