Evgatis

På Evgatis bor du i rolige omgivelser kun et steinkast fra en av Limnos' fineste strender, Evgatis beach. Hvil ut i solsengen, nyt roen og ta et avkjølende bad i bassenget eller i det krystallklare havet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med havutsikt for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,8 av 10
Basert på 6 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Evgatis ligger bare 100 meter fra den 4 kilometer lange sandstranda Evgatis Beach med solsenger og krystallklart vann. Hotellet har et større basseng og et separat barnebasseng for de minste i familien, her kan du hvile ut i solsenga under parasollen med en god bok.

På hotellet er det en tradisjonell taverna som serverer tradisjonelle lokale retter.

Velger du å bo her anbefaler vi at du leier bil, det er parkering på hotellet. Det ligger noen barer ved stranda men ellers er det meget stille her.

Hotellet ligger cirka 2,5 kilometer fra nærmeste sentrum, Kontias, der du også ser de vakre vindmøllene. Sandstranda i Evgati ligger bare noen minutters gange fra hotellet, trafikkert vei må krysses. Det er cirka 8 kilometer til Myrina, med et stort utvalg av tavernaer, minimarkeder og butikker. Du tar deg enklest dit med taxi eller leiebil. Lokaltrafikk på veien utenfor.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hoteller – Limnos

Porto Myrina – powered by Playitas

Sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur på urørte Limnos. Hotellet tilbyr et variert utvalg av sport og trening – start dagen med yoga, trening i det velutstyrte treningsstudioet, få opp pulsen i WOD-boxen, eller delta på en gruppetreningstime med instruktør. Du kan også spille tennis eller padel på en av hotellet baner, legge i vei på et SUP brett eller ta en sykkeltur i de vakre omgivelsene.

Ifestos

Velkommen til Ifestos i Myrina, hovedstaden på øya Limnos. Hotellet har et lite basseng og en rolig atmosfære. Det er kort vei til både strand og restaurantene i Myrina sentrum.

Porto Plaza

Velkommen til Porto Plaza som ligger ved den fine stranda Agios Ioannis på Limnos. På hotellet råder en rolig og avslappet atmosfære. Her er det en frodig hage og en herlig terrasse å hvile ut på i sola. Unn deg litt mer luksus og bestill suite med eget basseng.

Aristi

På populære Aristi ved Platy beach ligger alt til rette for en avkoblende ferie. Her er det rolig og fredelig og dette lille hotellet ligger bare noen minutters gange fra den fine sandstranda.

Cavo Bianco

Cavo Bianco er et enkelt leilighetshotell med rolig beliggenhet ikke langt fra fine Platy beach. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for den som kanskje vil leie bil og oppleve mer av Limnos. Og i minikjøkkenet kan du lage mat og matpakken selv hver dag!

Archontiko Katsarakis

Archontiko Katsarakis ligger sentralt i Myrina og ble bygd i 1924 som et bolighus. Her bor du i enkle dobbeltrom. Hotellet har ingen fasiliteter så her kan du bo om du ikke bryr deg om høy standard eller mange fasiliteter. Bo på dette hotellet og oppdag øya Limnos!

Grand Patelli

Grand Patelli er en perle av et hotell er som ligger sentralt i Myrina på Limnos. herfra er det kort vei både til byens mange taverner og historiske severdigheter. På hotellets tak kan du ta et bad i bassenget og koble av med en drink i solnedgang.

Diamantidis

Vil du bo sentralt i Myrina i gangavstand til noen av øyas fineste strender, den hyggelige havnepromenaden med mange restauranter og tavernaer er Diamantidis hotellet for deg. Velkommen!