Porto Plomari

apollo mondo boutique

Porto Plomari

 • • Industriell design med moderne innslag
 • • Autentisk og genuin atmosfære
 • • Like ved havet

Aldersgrense på hotellet: 14 år

Velkommen til Porto Plomari – vårt siste tilskudd i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kjærlighet til stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design med moderne innslag. Hotellet er et reisemål i seg selv med høy grad av komfort og opplevelser for kropp og sjel.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i etasje for 2-3 personer. Større dobbeltrom for 2 personer. Større dobbeltrom med halvpensjon for 2 personer. Deluxerom for 2 personer/2-3 personer. Deluxerom i etasje for 2-3 personer. Deluxerom med jacuzzi for 2 personer. Superiorrom for 2 personer/2-3 personer. Superiorrom med jacuzzi for 2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

At en får «alt» - strand, yoga, trening, basseng, tykke madrasser på solsengene.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mondo Boutique Porto Plomari ligger like ved Egeerhavet i utkanten av byen Plomari. Hotellet ligger i et kulturbeskyttet område i en gammel olivenoljefabrikk som er restaurert. Hotellet kjennetegnes med høy grad av estetikk og en rik historie. Lokal gresk stemning finner du rett rundt hjørnet i byen Agios Isidoros og havnebyen Plomari.

Hotellet ligger fantastisk til ved havet, nærmere stranda kommer du ikke. Hotellet har også et evighetsbasseng med utsikt over havet og stranda. Rett foran hotellet ligger en strand med blanding av stein og sand.

Mat med lokalproduserte råvarer
I restauranten er det kjærligheten til den greske matkulturen som dominerer og menyen er fylt med tradisjonelle retter med moderne vri. Kjøkkenet er først og fremst basert på lokale råvarer, i størst mulig grad økologisk og produsert i nærområdet. Vinkjelleren inneholder både lokal og internasjonal vin, alle omsorgsfullt utvalgte for å passe til menyen.

Hotellet har en restaurant og en poolbar. Mondo Meze, greske småretter, typiske for det greske kjøkkenet, serveres både til lunsj og middag. I restauranten er det middag fra en fast meny om kvelden. På frokostbufféen finner du et klassisk frokosttilbud med greske innslag som lokale oster, gresk yoghurt og oliven.

I den nyåpnede restauranten Litridi, som ligger i strandkanten får du en matopplevelse i omgivelser med det lille ekstra; rolig, estetisk og unikt. Restaurant kjøkkenet byr på moderne gresk gastronomi påvirket av så vel det asiatiske kjøkkenet som de ulike landene rundt Middelhavet (ikke inkludert i halvpensjon).

Helse og velvære
På hotellets treningsplattform, med utsikt over havet, kan du starte morgenen med yoga. Du kan også trene sammen med våre instruktører eller på egen hånd i det nybygde og velutstyrte treningsrommet, med panoramavinduer ut mot havet. I blant gjestes hotellet av dyktige og profesjonelle instruktører. Det tilbys da treningstimer i yoga og pilates som er inkludert for alle hotellets gjester. På hotellområdet er det også en bane for padel. I omgivelsene og i fjellene er det løpeløyper og fine turstier. Les mer om fotturer på Lesvos.

Som en del av hotellkonseptet ble Porto Arcade og Wellness & SPA nylig innviet. I Porto Arcade ligger det i tillegg til sjarmerende, små butikker med lokale delikatesser og nøye utvalgte lokale produkter, også Aeolia Wellness & SPA, med et fint utvalg av spabehandlinger og herlige velværetilbud som badstue, dampbadstue og kryo.

Plomari sentrum
Hotellet ligger i gangavstand, cirka 1 kilometer, østover fra havna i Plomari. Ved torget ligger koselige ouzerier, kaféer og tavernaer med varm gresk atmosfære. At Plomari er ouzoens hovedstad merker man først og fremst på de fem destilleriene i byen. Ett av disse er nabo med Porto Plomari og der er også et ouzo-museum, vel verdt et besøk.

Inkludert i Apollo Mondo Boutique:

 • Morgenyoga 5 dager i uka
 • Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uka
 • Inngang til treningsrommet
 • Tilgang til solsenger og parasoller ved bassenget
 • Wifi på hele hotellet
 • Luftkondisjonering

Mot avgift:

 • Padel
 • SUP
 • Aeolia Wellness & SPA

Øvrig om hotellet:
Hotellet består av flere ulike bygninger.

Les mer om våre Apollo Mondo Boutique-hotell.

Måltider

Enkeltrom, dobbeltrom, større dobbeltrom og juniorsuite.
Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra fast meny).

Deluxerom, superiorrom og større dobbeltrom med halvpensjon.
Inkludert:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra fast meny).

Verdt å vite

 • Hotellet etterstreber en rolig atmosfære og henvender seg først og fremst til et voksent publikum og gjestene må være over 14 år. Det er ikke noen fasiliteter eller aktiviteter som tilrettelagt for barn. Skal dere reise med barn anbefaler vi et av våre Apollo Mondo Family- eller Apollo Mondo Selected-hotell.
 • Hotellet er helt røykfritt.
 • Porto Plomari er et padelhotell anbefalt av Dansk Padel Forbund, DPF.
Apollo Mondo Boutique
 • Matkultur
 • Kvalitet for bedre komfort
 • Design og estetikk
 • Trening og velvære

Alle hoteller – Plomari

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et fint hotell med høy kundetilfredshet som ligger i et velholdt grøntområde. Hotellet består av flere bygninger i herlige omgivelser. Fin utsikt fra bassengområdet mot havet hvor du kan bade fra en klippe/steinstrand før frokost. Husk badesko!

Corali

Corali er et familiedrevet hotell der eierinnen sørger for at alle trives. Her bor du bare 100 meter fra det krystallklare vannet. Et perfekt valg for deg som vil ordne det meste selv i ferien.

Irini (Lesvos)

På leilighetshotellet Irini bor du i enkle, fine leiligheter, alle med havutsikt, sentralt i Plomari. Her trives gjestene og komme gjerne tilbake.

Litsa

Litsa er et enkelt leilighetshotell med god beliggenhet. Det er kort vei til stranda og det lille sentrumet i Agios Isidoros på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Leilighetshotellet Maria er et pent hotell som er et selvsagt medlem av Apollo Mondo Local – hotell med gode tilbakemeldinger fra våre gjester og en flott beliggenhet. Du bor i hyggelige leiligheter, alle med herlig panoramautsikt utover havet!

Panorama Apartments

Panorama leiligheter ligger på en høyde ovenfor Plomari på Lesvos og tilbyr hjemmekoselige leiligheter, de fleste med havutsikt. Her er det fred og ro som hersker.

Sea Sun

Det hyggelige leilighetshotellet Sea Sun er bygget som en liten by med flere bygninger som ligger i gangavstand til bassenget, stranda og sentrum i Agios Isidoros.

Sandy Bay

Sandy Bay er et fint hotell der det hyggelige bassengområdet er hotellets naturlige samlingssted. Herfra har du en herlig utsikt over Agios Isidoros og havet.

Irini Suites

Nybygde, fine Irini Suites på Lesvos lokker med basseng og moderne leiligheter som alle har havutsikt fra balkongen. Beliggenheten nært havet og en kort spasertur til sentrum av Plomari kunne ikke vært bedre!