Shining Star

Shining Star – et enklere leilighetshotell i Petra på nordre Lesvos i gangavstand til så vel den grovkornede stranda som tavernaer i byens sentrum.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 7 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Shining Star bor du i hyggelige leiligheter og har et godt utgangspunkt når du skal oppdage Petra og resten av øya i ferien. Her er det ikke mange fasiliteter, men desto mer fred, ro og vakre omgivelser. Hotellet passer perfekt om du virkelig vil hvile ut i ferien. Her tar du det i ditt eget tempo og velger om du bare vil nyte livet på uteplassen med en god bok og en kopp kaffe eller om du vil ta turen til stranda og havet for en svømmetur. Når kvelden lir anbefale vi en spasertur inn til Petra for å prøve noen av alle de spesialiteter som diskes opp på de lokale tavernaene.

Wifi inkludert på hele hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – Petra

Alma Beach

I vakre omgivelser i utkanten av Petra ligger det fine hotellet Alma Beach. Hotellet ligger på en høyde og er som en liten by med fantastisk utsikt over havet og byen Petra. Velkommen til et stykke autentisk Hellas!

Panorama Hotel (Lesvos)

På familieeide Panorama Hotel i Petra på Lesvos venter en herlig atmosfære, et hyggelig bassengområde og en vakker utsikt over omgivelsene. Vil du ta et avkjølende dykk i havet ligger stranda i Petra bare en kort spasertur fra hotellet.

Miramare (Lesvos)

Et lite stykke fra sentrum i Petra på nordre Lesvos finner du hotell Miramare. Hotellet ligger like ved havet, men til stranda er det noen minutters gange. Tavernaer og kaféer finns også innen rekkevidde.

Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger like utenfor Petra og byr på en vakker utsikt over havet og her kan du finne roen ved hotellets evighetsbasseng – langt borte fra turisttråkket.

Clara Resort

Clara Resort ligger like utenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og avslappende ferietilværelse. Hvil ut ved bassenget eller på stranda og avslutt dagen til solnedgangen fra uteplassen din – alle rom har havutsikt!

Archontiko Petras 1821

Archontiko Petras 1821 er et hjemmekoselig boutique-hotell i engelsk landsbystil. Selve bygningen er fra 1821 og har vært hotell siden 2008. Hotellet ligger på nordre Lesvos, i den vakre byen Petra, nært Molyvos. På hotellets veranda kan du sitte og hvile i komfortable sofaer eller legge deg i hengekøya med en bok. Etter en kort spasertur kommer du til Petra der du kan slå deg ned og nyte greske spesialiteter, grillet fisk og et rimet glass med Retzina.