Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger like utenfor Petra og byr på en vakker utsikt over havet og her kan du finne roen ved hotellets evighetsbasseng – langt borte fra turisttråkket.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-3 personer. Treromsleiligheter for 3-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Little Bird Lesvos ligger vakkert til ved havet og her råder en stille ro. La kroppen hvile og bade i hotellets evighetsbasseng med nydelig utsikt utover havet. Siden hotellet ligger litt avsides anbefaler vi leiebil, som kan bestilles før avreise eller på plass, slik at det er lettere å komme til stranda, Petra og øya Lesvos. I gangavstand ligger kun en restaurant.

Evighetsbasseng med saltvann der en del er grunnere for barna. Solsenger og parasoller.

The Bird Café serverer retter med inspirasjon fra det greske kjøkkenet og er basert på ferske og lokale råvarer i sesong. Her kan du innta frokosten og brunsjen om formiddagen og så lettere lunsjretter og tradisjonelle greske meze-retter på dag- og kveldstid. En bar som serverer gresk vin og en rekke lokalprodusert ouzo.

Wifi inkludert i fellesområdene. Vaskeriservice. Parkering. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Cirka 600 meter til stranda Anaxos, cirka 4 kilometer til Petra og 8 kilometer til Molyvos. Det er ikke mulig å bade i havet rett nedenfor hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert:

Mot tillegg:

  • Frokost.

Alle hotell – Petra

Alma Beach

I vakre omgivelser i utkanten av Petra ligger det fine hotellet Alma Beach. Hotellet ligger på en høyde og er som en liten by med fantastisk utsikt over havet og byen Petra. Velkommen til et stykke autentisk Hellas!

Panorama Hotel (Lesvos)

På familieeide Panorama Hotel i Petra på Lesvos venter en herlig atmosfære, et hyggelig bassengområde og en vakker utsikt over omgivelsene. Vil du ta et avkjølende dykk i havet ligger stranda i Petra bare en kort spasertur fra hotellet.

Miramare (Lesvos)

Et lite stykke fra sentrum i Petra på nordre Lesvos finner du hotell Miramare. Hotellet ligger like ved havet, men til stranda er det noen minutters gange. Tavernaer og kaféer finns også innen rekkevidde.

Clara Resort

Clara Resort ligger like utenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og avslappende ferietilværelse på et litt eldre og sjarmerende hotell. Hvil ut ved bassenget eller på stranda og avslutt dagen til solnedgangen fra uteplassen din – alle rom har havutsikt!

Shining Star

Shining Star – et enklere leilighetshotell i Petra på nordre Lesvos i gangavstand til så vel den grovkornede stranda som tavernaer i byens sentrum.

Archontiko Petras 1821

Archontiko Petras 1821 er et hjemmekoselig boutique-hotell i engelsk landsbystil. Selve bygningen er fra 1821 og har vært hotell siden 2008. Hotellet ligger på nordre Lesvos, i den vakre byen Petra, nært Molyvos. På hotellets veranda kan du sitte og hvile i komfortable sofaer eller legge deg i hengekøya med en bok. Etter en kort spasertur kommer du til Petra der du kan slå deg ned og nyte greske spesialiteter, grillet fisk og et rimet glass med Retzina.