Ferge t/r Leros

Transport t/r Leros

Oppdaterte tider for sommersesongen 2021 vil bli lagt ut så snart vi har informasjon fra fergeselskapene. 

Flyene fra Oslo og Bergen ankommer Kos før kl. 13.00 på fredager og videre overfart til Leros skjer samme dag.  

En katamaran går fra Kos havn ca. kl. 13.30 og en båt går fra havna i Mastichari 14.30. Transporttiden til Leros er ca. 1,5 timer. Fra havna til våre hotell tar det ca. 10-15 minutter. Skulle det bli senere ankomst er det overnatting på ett av Apollos hotell på Kos. Transport fra hotellet til havna er inkludert.

Ved hjemreise går transporten fra Leros ca. 7.00 og ankommer havna i Mastichari kl. 8.30. Her tilbys du å vente på en taverna til transporten går videre til flyplassen. Transport om morgenen mellom kl. 8.30-11.35.


Avhengig av vær og vind eller uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll kan ventetid mellom flyankomst og båtreise, og/eller overnatting på Kos både på ut- og hjemreise, forekomme på alle våre flyvninger. 

Reisende som kun har kjøpt flybilletter kan ikke bestille transport gjennom Apollo, men må selv besørge båtbilletter og evnt. transport t/r havna.

Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer Kos. Gjelder kun dersom du har bestilt fly og hotell.

Bestill transport her.