Restaurant på Lefkas

God mat & drikke på Lefkas

Koselige middager med utsikt over hav og solnedgang, tradisjonell gresk mat, god pizza og avkjølende drinker. I populære Nidri er det et stort utvalg av restauranter, barer og kaféer. Her tipser vi om ni av våre favoritter!

Bestill reise til Lefkas >>

Les flere reisetips til Lefkas

Gresk mat på Lefkas Gresk mat på Lefkas

Tom´s

Her kan du i en avslappet atmosfære nyte klassiske retter samtidig som du ser på solnedgangen. Restauranten ligger på stranda i Nidri og har utsikt over øya Madouri og den lille kiken Agios Kiriki.

Pinewood

På Pinewood som ligger helt i vannkanten i Nidri kan du smake på retter laget på gode råvarer med en moderne touch. Her serveres alt fra saftig souvlaki til sprøe salater.

Ola Kala

Hos den tidligere sirkusartisten George i tavernaen Ola Kala er det gresk mat som preger menyen. Varmrettene tilberedes for det meste på grillen, og gyroen og lammegryta hører til favorittene. Bli ikke overrasket om George kommer ut og viser noen av sine sirkus-triks! Ola Kala ligger på hovedgata i Nidri.

Mamma Mia!

Ta med familien og besøk restauranten Mamma Mia i Nidri, der Jessica med familien sørger for at dere får en hyggelig kveld. Her får du god mat og for de minste er det et lekerom. Her kan du velge blant et stort utvalg av greske delikatesser. En gang i uken spilles det gresk livemusikk og vi får se Jessicas mann Spyros danse på gresk vis.

Pomodoro

Har du lyst på pizza, pasta eller lasagne anbefaler vi en tur til den populære italienske restauranten Pomodoro i havna i Nidri.

Café de Paris

Vil du ha en kaffe eller kanskje en digg paraplydrink? Da er Café de Paris stedet for deg. Fra tidlig morgen til sen kveld serveres det drikke og lettere retter her. Kaféen ligger midt på havnepromenaden i Nidri.

Tranquilo

Uansett om du vil ha en god frokost eller ta en drink om ettermiddagen så er Tranquilo i Nidri et godt valg. Her er det også basseng og solsenger som restaurantens gjester får benytte.

Dimitris taverna

På Dimitris taverna serveres du tradisjonelle greske retter. Fra den hyggelige terrassen har du en fantastisk utsikt over de joniske øyene. Tavernaen ligger i byen Paleokatouna som ligger oppe i fjellene cirka 3 kilometer fra Nidri.

Makis restaurant

På Makis restaurant spiser du fersk fisk rett fra Middelhavet og fra den hyggelige tavernaen har du fin utsikt over Det joniske hav. Makis ligger i Ligia cirka 10 kilometer nord om Nidri.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.