Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,2 av 10 Basert på 35 vurderinger
Total vurdering
 
9,2 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
9,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
9,4 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Hyggelige ansatte, fin beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2021-07-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

669 vurderinger
Utmerket
 
436
Veldig bra
 
180
Bra
 
37
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

09.10.2019

av fjstenersen Kongsberg, Norge

Utmerket hotell med gode resturanger

Hotellet ligger litt utenfor "alfarvei", men er et meget godt alternativ hvis man skal til Lefkas. Rommet vi fikk var meget bra og hadde delvis havutsikt. Hotellet har ett godt tilbud av spisesteder, der man kan velge mellom buffe resturang eller ala carte. Det var også to lunsj resturanger, hvorav den ene hadde antrekksbestemmelser. Frokosten var veldig bra. Spesielt det med ferskpresset appelsinjuce. Det man skal være klar over med dette hotellkonseptet er at man er prisgitt minibar eller hotellets andre barer hvis man skal ha alkohol. Minimarkedet på hotellet selger ikke dette.

 
11.08.2018

av Magneth Oslo, Norge

Skuffende og overpriset

Skuffende hotell som kunne ha vært så mye bedre og er overpriset i forhold til standarden på servicenivået. Det er nok en hotelledelse der som tydeligvis sparer inn på det meste. Slik som lav bemanning på restauranten som gir lang ventetid, de etterfylle sjeldent med såpe og sjampo på rommet, heller ikke kaffe/te til vannkokeren, for kaffe og te til rommet måtte man hente i resepsjonen osv... På stranden var det en gretten og sur badevakt som tydelig syntes gjestene var et ork, det samme var det med portvakten til hotellet. Det var ellers mange merkelige forbudsskilt rundt på hotellområdet, slik som at det ikke er lov å bade bassenget før det har gått fire timer etter man har spist! Men hotellrommene var rene og pene, kommer nok ikke til å bo på Porto Galini igjen, for det nok av andre hotell som har bedre standard i forhold til prisnivået.

 
16.08.2017

av kirstenm853 Bergen, Norge

Fantastisk hotell!!!

Nydelig hotell med en oppbygging som minnet om en gresk bitteliten landsby. Rolige og behagelige omgivelser rundt bygningene. Ulike inndelinger med bassenger, bar, restauranter, solplasser og med stranden som en naturlig ende på det hele. Aldri problem å finne skygge eller parasoller til tross for at behovet var stort i hetebølgen Lucifer. Personalet var bare opptatt sv å gjøre oppholdet behagelig og var veldig hyggelige, jordnære, smilende og seviceminded. Maten/frokosten var innbydende, rikholdig, variert og smakte bare godt. Mye som tydeligvis var skikkelig "hjemmelaget" Renholdet var perfekt uansett hvor vi befant oss.

 
16.08.2017

av Travelglad Bergen, Norge

Helt strålende hotell og anlegg

Velholdt, rent og pent anlegg og svært god standard til Hellas å være. Det var smekk fullt da vi besøkte hotellet, men det føltes likevel rolig og det var god plass til alle. Veldig greit at det ikke er lov å reservere solsenger med håndklær! Og helt supert at solsenger er gratis, du kan låne SUP og kajakk uten ekstra kostnad. Stranden er privat, og det kan være greit med badesko, mest fordi de små rullesteinene blir varme - de er ikke skarpe. De har til og med servering på stranden. Herlig spa og flott treningsanlegg, og hyggelig game room for ungdommen. Eneste lille minuset er at prisnivået er litt høyt for mat og drikke. 2 euro for en kule is, ingen småis/saftis, 2,90 for en liten flaske brus. Anbefaler å kjøpe frokost og middag inkludert! Buffeten er allsidig og har alt du kan tenke deg - mye å velge i, både til forrett, hovedrett og dessert, og fantastisk frokost! Prøv både tavernaen og poolbaren til lunsj, og minst en middag på bistroen - fantastisk utsikt, rolig atmosfære, hvite duker og nydelig mat (men ingen barnemeny om kvelden, der!)

 
07.08.2017

av BjRusten Brøttum

Ferie

Supert hotell, fine rom, god service , god mat, rent og pent, fine basseng og privat fin sandstrand. Kan absolutt anbefales. Vi reiste de fleste kveldene inn til Nidri for å spise middag. Lunch og frokost spiste vi på hotellet. Hyggelig betjening.