Marina Pansion

Marina Pansion

  • • Kort vei til Perigialistranden
  • • Frodig hage

Marina Pansion ligger fint til ved Perigialistranden på Lefkas. Hotellet ligger i en fin hage og har en egen liten havn der småbåtene dupper i det klare vannet. Snackbar med herlig havutsikt.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet. Ved stranden.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Marina Pansion ligger ved den fine Perigialistranden i Lefkas. Til dette hotellet kommer du for å finne freden og roen uten å miste nærheten til Lefkas mange opplevelser.

På Marina Pansion har du alltid det krystallklare havet i nærheten og kan nyte deilig skygge fra trærne som står langs stranden. Ta en rolig tur i strandkanten, la blikket hvile på den vakre skjærgården eller hopp ut i de fristende vannet. På hotellet er det en snackbar med enklere retter.

Marina Pansion ligger i den lille byen Perigiali. Til den litt livligere byen Nidri tar det ca. 15 minutter å gå. Der finner du flere tavernaer og restauranter venter med herlig, gresk mat. Strandhåndklær mot avgift. Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen mellom kl. 8.00-22.00. I høysesong er det mulig å leie båt i nærheten av hotellet (ikke i hotellets regi).

Måltider

Enkel frokost inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt