Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
2,8 av 10 Basert på 19 vurderinger
Total vurdering
 
2,8 / 10
Rengjøring
 
4,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
2,6 / 10
Mat og drikke
 
3,2 / 10
Rom / leilighet
 
2,5 / 10
Service
 
4,1 / 10

Siste gjestevurderinger


3 av 10

+
Hyggelige eiere og koselig bassengområde.
-
Rommet, ble veldig overrasket. Badet med surring fra ett gammelt skittent toalett, vask der vannet så vidt rant, dusj uten mulighet til å henge opp og sluk der vannet tok sin tid å renne ut. Så ut som et bad som var godt utgått på dato for lenge siden. Garderobeskapet i gangen, løse dører som slo mot oss hver gang vi kom eller gikk. Balkongen hadde fin utsikt, men rekkverket var ikke etter norsk standard, glad jeg ikke hadde med meg små unger.

Bekreftet gjest: 2022-08-15


1 av 10

+
Di som drev hotrllet, di var så søte og gode.
-
Det var ett renoverings projekt. Hadde standar som lignet slummen. Fem cm glyppe under døra som det kunne komme dyr og kryp under. Skap på rommet satt ikke fast. Det var rett å slett ufyselig. Dattern min på 8 begynte å gråte for hun var redd….

Bekreftet gjest: 2022-08-08


1 av 10

+
Ingen ting
-
Fordi det er en kjetin hotell

Bekreftet gjest: 2022-08-01


1 av 10

+
-
Vi ble lovet vannkoker og safe på rommet - det var det ikke. Generelt skittent og rotete overalt. Vasken på badet var tett slik at vannet kom opp. Dusjen kunne ikke festes på veggen, så den måtte vi holde selv, og med et forferdelig dårlig vanntrykk så var det en utfordring å få vasket håret. Badet var rett og slett ekkelt, og virket skittent hele tiden. Rekkverket på balkongen var råttent, så det hadde de stripset med plaststrips, virket ikke sikkert i det hele tatt. Etter at vi hadde sendt en melding til Apollo og klaget, var hotelleier tydelig fornærmet over at vi ikke hadde kommet til dem med problemene først og vi fikk en lang avhandling om at dette var første klagen de noensinne hadde fått, noe jeg har vanskelig for å tro. Samtlige gjester vi snakket med hadde samme opplevelsen som oss. Rett og slett det verste hotellet jeg/vi noensinne har vært på.

Bekreftet gjest: 2022-08-01


1 av 10

+
INGENTING!
-
JEG FORMODER APOLLO IKKE KJENNER TIL FORHOLDENE SOM RÅDER PÅ DETTE HOTELLET! DET VILLE VÆRT STENGT UMIDDELBART AV MYNDIGHETENE!

Bekreftet gjest: 2022-08-01


Det oppsto dessverre en feil ved lasting av siden.