Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,8 av 10 Basert på 36 vurderinger
Total vurdering
 
6,8 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,6 / 10
Fasiliteter
 
5,9 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
6,4 / 10
Service
 
6,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Hadde lest kun dårlige tilbake meldinger, så vi var litt spente. Vi ble positivt oreraslet!
-
Rene håndklær hver dag.

Bekreftet gjest: 2019-09-23


8 av 10

+
Det lå i kort avstand fra stranden og restauranter og butikker.
-
Litt vel mye bråk, hadde rom mot bakgården. Og der var det også en fornøyelsespark for barn samt minigolfbane. Så det var veldig mye støy fram til rundt kl 1 hver eneste dag. Vi var ikke klar over denne fornøyelsesparken på forhånd.

Bekreftet gjest: 2019-09-16


1 av 10

+
Ble avkrevd turist skatt ved ankomst.kun kontanter.fikk ikke kvittering.ba om det og fikk sengeskift etter en uke.de som kom samtidig fikk dette to ganger på samme tid.
-
Bytt hotell.personalet som styrer må være fra en annen tidsepoke.hotellregler er fra en annen verden.

Bekreftet gjest: 2019-09-09


1 av 10

+
ingen ting.Dårlig hotell som dere burde tatt vekk fra fra katalogen.Forferdelig sur "sjef"og dårlige rom,ingen koke muligheter som det står beskrevet,ingen wifi,som det står at det skulle være på rommene.Faktisk skulle vi ha krevd en del penger tilbake igjen for dette dritt hotellet.
-
ALT

Bekreftet gjest: 2019-08-26


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-05


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-29


10 av 10

+
hyggelig og serviceinnstilt vertskap, beliggenhet med nærhet til alt,
-
ingen ting

Bekreftet gjest: 2019-07-29


5 av 10

+
-
Air condition bør være inkludert. Hotellbestyrer hadde en meget utrivelig holdning, og gjorde at vi følte oss uønsket ved hotellet/bassenget. Valgte derfor å tilbringe minst mulig tid på hotellet og ved bassengområdet. Velger definitivt ikke dette hotellet igjen.

Bekreftet gjest: 2019-07-29


3 av 10

+
Kort vei til sentrum .
-
Viktig å få gjestene til å føle seg velkommen .

Bekreftet gjest: 2019-07-15


10 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

60% anbefaler hotellet

149 vurderinger
Utmerket
 
96
Veldig bra
 
23
Bra
 
12
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

27.08.2019

Innlegg av Vacation795328 Lefkada, Hellas

Tragisk

Hotellet i seg selv er vel egentig 3 stjerner, men ettersom paret som driver hotellet er totalt blottet for normal folkeskikk, så ber jeg alle om å styre unna Cosmopol. Vi ble på innskjekkingsdagen bare møtt med et svært surt " you are late"! Ingen velkommen der i gården. Vi følte oss overhodet ikke velkommen ved bassengområdet heller. Det viste seg å være totalt forbudt å ha med seg så mye som en liten vannflaske der. Alt ble konfiskert, eller du ble nektet adgang. Det var heller ikke lov å flytte litt på de få solsengene som var der, og det var kun lov å entre bassenget via trapper, alt annet var gjærdet inne med tau! Rommene var knøttsmå med et bittelite kjøkken med sparsommelig med utstyr. Noen rom fikk kun vannkoker, vi var heldig og fikk en enkel kokeplate og en gryte. Aircondition var plassert oppå klesskapet, og det kostet 6euro pr dag ekstra. Alle vi snakket med på hotellet hadde den samme skrekkopplevelsen av eierene, ingen turde bruke bassenget og ingen ville noen sinne komme tilbake igjen. Vi snakket også med ander grekere som drev i samme bransjen, og de sa at Cosmopol var beryktet i Nidri for den elendige servicen. Styr unna!

 
11.06.2019

Innlegg av ingbirk52 Bergen, Norge

Kan anbefales på det Varmeste.

Vi var tre venner som koste oss godt på dette hotellet.Alt var ordentlig ryddige og rent, nye håndklær og rydding på rommene hver dag. God frokost og svært hyggelig betjening og god service. Et stort fint basseng og uteområdet rundt, kort vei til det meste av alle fasiliteter for voksne og barn. 10 min å gå til stranden, rent og krystallklart. I alt hadde vi en trivelig uke, kan anbefales til andre i alle aldre. Dette er et sted og hotell en kan reise til igjen, vi skal reise til neste år til Cosmopol. :-):-):-)

 
09.07.2018

Innlegg av kjersti0 Tønsberg, Norge

Veldig fint og billig hotell

Vi bodde på Cosmopol i 2 uker og var veldig fornøyd. Vi ble godt mottatt på en god måte og servicen var bra. Rommet ble rengjort annenhver dag, det ble ryddet og hentet søppel osv hver dag, og vi var veldig fornøyd med rengjøring generelt. Bassenget og området rundt er rent og pent, og det er alltid ledig solsenger. Hotellet ligger sentralt og det er kort vei til matbutikker, havn og hovedgate. Rommet var lite, men det gjorde oss ingenting. Alt i alt et veldig fint hotell.

 
02.09.2017

Innlegg av ninasS7363BP

trivelig

Vi var 2 veninner som reiste.Vi synes at cosmopol var et trivelig,pent, rolig og alltid rent og ryddig hotel.Også ved bassenget,og rundt hotelet .Perfekt beliggenhet.Nerme til butikker,resturanter,buss,og nidri marina.Gangavstand til feks vakker og idyliske nidri watherfalls.Annbefaler om man skal gå dit,så gå tidlig på morgenen,og ta på joggesko til waterfalls.Rommene var veldig rene og de byttet hånduker vær 3 dag.Eneste som ikke er +,er at på rommet vi lå på ,så var det litt harde madrasser.Men ellers,tommeln opp for cosmopol.Damen som eier hotelet er kjempekoslig.God service,kjapp og veldig hyggelig.Ved bassenget kan man kjøpe diverse i poolbaren.Ikke alle som respekterer at de må kjøpe noe.For blir det kontrol,så er det hotelet som får boten.Så annbefaler og vise hennsyn/respekt for det.Skal vi tilbake til nidri,så det det absolutt cosmopol hotel på oss.Takk for at dere gorde vårt opphold så trivelig.

 
03.08.2016

Innlegg av Ingvild69 Mandal, Norge

Familieferie

Familien består av to godt voksne og to ungdommer. Vi hadde bestilt to ettroms og fikk rom ved siden av hverandre. Rent og pent da vi sjekket inn. Hele uken ble det daglig redd senger og tømt søppel. Håndkleskift annen hver dag, og rent sengetøy en gang. Det var nokså lytt i bygningen, men med rolige gjester var det ikke sjenerende støy. Bassengområdet med tilhørende bar stengte ved 23-tiden, så ingen støy derfra om natten. En feil med vannlekkasje fra airconditionen ble rettet umiddelbart etter at vi meldte fra om den. I kjøkkenkroken var det kun kaldt vann, men med vannkoker gikk det fort å varme. Ta med egne kluter og såpe til oppvask.Maten i snackbaren var helt ok. Vi hadde utsikt mot gata som var veldig trafikkert. Ingen plagsom støy fra trafikken med døra igjen og airconditionen på. Eneste negative med oppholdet var mygg og masse myggstikk. Blir du stukket og plages av kløe, kjøp FENISTIL gel på apotek der. Den virker. Ellers anbefaler vi å prøve søtsaker og bakervarer fra et av de mange bakerier i Nidri.