Reisetips til Sitia

I den genuine lille havnebyen Sitia finner du strender, restauranter og interessante utfluktsmål - alt i passe avstand. Hva sier du til palmekledde strender, hyggelige små byer og restauranter med havutsikt? Her kan du lese våre beste tips om hva du ikke bør gå glipp av i ferien!

Bestill reise til Sitia >>

Les flere reisetips om Kreta

Dette kan du gjøre i Sitia

Sitia ligger i et frodig landskap med flere hyggelige småbyer å besøke i nærheten. Besøk Kretas egne Saint Tropez, den tradisjonelle lille byen Mochlos eller begi deg ut i naturen på det vakre Lassithiplatået.

Les våre tips til ting å gjøre

Mat & drikke

Sitias havnepromenade har flere hyggelige tavernaer, barer og kaféer. Innta middagen med utsikt over havnen på familieeide Da Giorgio eller ta med hele familien på Cretan House og nyt av spesialiteter fra østre Kreta.

Se tips om mat & drikke her

Strender

For deg som elsker sol- og bad kan du nyte late dager på Sitias egne strand eller ta en tur utenfor byen og besøk palmestranda Vai, paradisstranda Voulisma eller det naturlige spaområdet Erimoupolis.

Se våre strandtips for Sitia

Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kreta, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Reiser til Kreta

Apollo er Nordens største arrangør av reiser til Kreta og kan tilby alt fra enkle, koselige familiehotell til store luksushotell. Hotellene er spredt utover hele øya på både kjente og ukjente steder.

Les mer om Kreta

Våre hoteller på Kreta

Apollo Mondo-hotellene er vi mest stolte av, og du finner flere på Kreta. Flest er det av hoteller med lokal touch og personlig atmosfære men velg Apollo Mondo Selected-hotell om du ser etter høy standard på strand.

Se alle hoteller på Kreta

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her