Rethymno Residence

Rethymno Residence

  • • Flere basseng og vannsklier
  • • Et område for kun voksne gjester
  • • Kort vei til stranda
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Rethymno Residence er et hotell som har noe for alle. Her leker familier i vannsklier og barnebasseng, mens de som ønsker det kan ta det med ro i bassengområdet forbeholdt voksne gjester. Herlig All Inclusive-tilbud og vil du ta et bad i havet ligger stranda rett utenfor hotellområdet.

Spesialrabatt: Få rabatt på vårens reiser til Kreta

Bestill vårens reiser til Kreta i perioden 17/9 – 26/9 og få 500,- i rabatt per person på alle reiser til Kreta i perioden 9/4-12/6-2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 4-6 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 2-4 personer. Juniorsuite for 2 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Relativt store rom. Gode senger.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rethymno Residence består av et stort frodig hotellområde med flere bygninger. Det er et område med to familiebasseng, barnebasseng med vannsklier (man må være lengre enn 120 cm for å bruke vannskliene) samt et barnebasseng (40 cm dypt) for små barn. Det er et separat område som for kun voksne med eget basseng. Gratis solsenger og parasoller ved bassengene. For den som vil bade i havet ligger stranda i gangavstand, men en vei må krysses for å komme dit. Solsenger og parasoller mot avgift på stranda. Badehåndklær mot avgift. Det er også et innendørsbasseng ved spaet som alle kan benytte uten kostnad.

Hotellets hovedrestaurant Worldcuisine serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé der man kan sitte både inne og ute. Bufféen har en egen meny for barn, en del med tradisjonelle kretiske retter samt vegetarmeny og egen meny for barn. Det er også fire snackbarer med ulike temaer; NYC Burger House som serverer hamburgere, pølse, fritert kylling med mer, Embrime Ristorante som serverer mat fra det italienske kjøkkenet, GrEat Restaurant som serverer greske retter og Sushimou som har asiatiske retter og sushi som spesialitet. Lobbybar. Pent antrekk i alle restauranter og barer (ikke strandklær). Menn må ha langbukse på kveldstid.

Gratis wifi på hotellområdet. Resepsjonen er døgnåpen. Gratis treningsrom med noen få apparater. Vannaerobic ved bassenget. Spa, massasje samt andre behandlinger mot avgift. Barneklubb for barn i alderen 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Underholdning 6 dager i uka. Vaskeriservice mot avgift. Cirka 400 meter til sentrum av Adele. 7 kilometer til Rethymnon by.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Tidlig frokost i hovedrestauranten Worldcuisine før kl. 7.30.
  • Frokostbuffé i hovedrestauranten Worldcuisine kl. 7.30-10.30.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten Worldcuisine kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten Worldcuisine kl. 18.30-21.30.
  • Samtlige snackbarer er åpne fra kl. 12.30-20.00.
  • Ubegrenset med øl, vin og lokale drinker fra kl. 10.00-22.45.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon.