Deluxerom

Deluxerom med jacuzzi på badet. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Jacuzzi, dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom

Dobbeltrom som ligger i hovedbygningen eller i bungalower. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Familierom med 2 ord. senger og eget basseng

Familierom med to ordinære senger og to rom, ett soverom med dobbeltseng samt ett rom med to enkeltsenger eller en køyeseng. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Fra noen rom er det et par trappetrinn ned til markterrassen og bassenget. Det er plexiglass mellom bassengene til de ulike rommene.

Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom med 2 ord. senger og uteplass med delt basseng

Nylig renoverte familierom med to ordinære senger og uteplass med delt basseng. Rommene har inngang fra uteplassen og består av to rom, ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med to separate senger eller en køyeseng. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Uteplass med delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 31-33 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn.

Familierom med 4 ord. senger

Familierom med fire ordinære senger som ligger i bungalowdelen, og noen av rommene er nylig renoverte og har jacuzzi på badet. Ett soverom med dobbeltseng samt et rom med to enkeltsenger eller en køyeseng. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 31-33 kvm
Antall personer: 4