Deluxerom

Deluxerom med balkong og begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rommene ligger enten i hovedbygningen eller i bungalowene. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Familierom med 2 ord. senger og eget basseng

Familierom med to ordinære senger og markterrasse med eget basseng. Rommene har et soverom med en dobbeltseng og et rom med to enkeltsenger eller køyeseng. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Fra noen rom er det et par trappetrinn ned til markterrassen og bassenget. Det er plexiglass mellom bassengene til de ulike rommene.

Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom med 2 ord. senger og uteplass med delt basseng

Familierom med to ordinære senger og uteplass med delt basseng. Rommene har inngang fra uteplassen. Et soverom med en dobbeltseng og et rom med to enkeltsenger eller køyeseng. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 31-33 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn.

Familierom med 4 ord. senger

Familierom med fire ordinære senger. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rommene ligger i bungalowene og noen er nylig renoverte. To soverom med en dobbeltseng i ett av rommene og to enkeltsenger eller køyeseng i det andre. De nyrenoverte rommene har jacuzzi på badet. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 31-33 kvm
Antall personer: 4