Deluxerom

Deluxerom med jacuzzi på badet. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Jacuzzi, dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom

Dobbeltrom som ligger i hovedbygningen eller i bungalower. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Familierom med 2 ord. senger

Nylig renoverte familierom med ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med to separate senger eller en køyeseng. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse og tilgang til delt basseng. Inngang til rommer fra uteplassen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 31-33 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn.

Familierom med 2 ord. senger og eget basseng

Familierom med to ordinære senger og to rom, ett soverom med dobbeltseng samt ett rom med to enkeltsenger eller en køyeseng. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Fra noen rom er det et par trappetrinn ned til markterrassen og bassenget. Det er plexiglass mellom bassengene til de ulike rommene.

Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom med 4 ord. senger

Familierom med fire ordinære senger som ligger i bungalowdelen, og noen av rommene er nylig renoverte og har jacuzzi på badet. Ett soverom med dobbeltseng samt et rom med to enkeltsenger eller en køyeseng. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 31-33 kvm
Antall personer: 4