Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,5 av 10 Basert på 179 vurderinger
Total vurdering
 
6,5 / 10
Rengjøring
 
6,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
5,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,3 / 10
Fasiliteter
 
6,1 / 10
Mat og drikke
 
6,0 / 10
Rom / leilighet
 
6,7 / 10
Service
 
7,0 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Hele anlegget
-

Bekreftet gjest: 2022-10-01


2 av 10

+
Bassengene.
-
Slitent hotell. Skittent. Personal virket slitne. Veldig liten strand, nesten ei fjære.

Bekreftet gjest: 2022-09-17


6 av 10

+
maten
-

Bekreftet gjest: 2022-09-10


6 av 10

+
Mat og drikke.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-20


3 av 10

+
Rommet, Bassengområdet nedenfor rommet 812 og 813. Maria på Strandbaren, smilende og serviceinnstillt til tusen. Linda og hennes jenter oppe på baren ved hovedbassenget. Vi har vært gjester der mange ganger før (10+) Resepsjonen var service innstilt og hyggelige.
-
Det var kaos i matsalen. ikke etterfylling av mat. Rotete, uorden pga en restaurant sjef som ikke skjønte at man må rydde av bord og dekke på slik at man er klar til neste gjest. Den forrige restaurantsjefen Nicco stod alltid i døra og henviste gjestene og hadde full kontroll.

Bekreftet gjest: 2022-08-13


10 av 10

+
Maten og bassengområde
-

Bekreftet gjest: 2022-08-13


4 av 10

+
Bassengene og skliene, samt folkene som jobbet i bassengbaren som var veldig serviceinnstilt, i motsetning til flere andre på hotellet.
-
Svært dårlig renhold og mye rot med bookinger. Da vi kom midt på natten, utslitt og trøtt etter en 3 timer lang busstur med to unger på slep (herav en handicappet), møtte vi et voldsomt leven i resepsjonen. Da var det en franskmann som kjeftet og smelte fordi de ikke fikk rommet de hadde betalt for. Det var flere som måtte overnatte første natten på et annet hotell og det var stor misnøye. Vi som kom med unger slapp heldigvis dette, men måtte bo på et mindre rom det to første nettene uten kompensasjon. Annonsert gresk, italiensk og bbq buffét så vi lite til. Menyen var stort sett den samme i de 14 dagene vi var der. Maten var riktignok variert og god, men ble etterhvert litt kjedelig. Animation team (aktivitetslederne) var veldig populære blant ungene, spesielt minidisco om kveldene. Så de ble svært skuffet da de to jentene i animation team plutselig forsvant onsdag 10 august. Vi fikk med oss at de bestilte bussbilletter tidligere på dagen og dukket ikke opp som planlagt til aktiviteter denne kvelden eller resten av dagene vi bodde på hotellet. Vi spurte samme kvelden i resepsjonen hvorfor det ikke ble holdt aktiviteter som annonsert, men da visste ikke resepsjonen noenting. Maybe tomorrow var svaret..... Det var mange skuffede unger og foreldre som ventet utenfor den stengte porten ved amfiteateret på underholdning. Ingen ble informert om noenting, hverken denne kvelden eller de påfølgende dagene. Jeg spurte en av bartenderne om de visste noe. Han hadde bare fått med seg at aktivitetslederne hadde forsvunnet, ingen annen forklaring. På meg virket det som han holdt noe tilbake, så det har vel skjedd et eller annet som vi gjester ikke skulle vite mer om. Volleyballbanen og bocciabanen var gjengrodd av ugress, så dette kunne ikke brukes. Stranden var så som så. På kanten til skummelt å gå fra strandbaren og ned til stranden, hvor det var lagt ut fire ustabile europaller på sandbakken man måtte gå på.

Bekreftet gjest: 2022-08-13


1 av 10

+
Det beste med hotellet var at det var kort avstand til en lokal restaurant hvor vi kunne spise frokost, lunsj og middag ( på egen regning)
-
Uhygienisk, smakløs mat, skittent overalt, krypdyr på rom og ufattelig høyt støynivå på alt av underholdning.

Bekreftet gjest: 2022-08-06


6 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-08-05


4 av 10

+
Egentlig et fint hotell hvis det hadde vært bedre drevet.
-
Lite service. Hvis noe måtte gjøres, måtte vi ordne det selv. Det mest irriterende med oppholdet var baren der vi som hadde «All inklusive» skulle få drinker om kvelden når vi skulle slappe av sammen. Hver kveld var det 2 stk som var drite full, og det var de 2 som jobbet bak baren. Ikke fikk vi sitte ved baren og bestille, der det var 30 sitteplasser, da fikk vi beskjed om å stille oss i kø for å bli servert. Da kunne det ta opp til 30 minutter for å bli servert, pga lang kø, dem drakk drinken selv, eller dem var så fulle, at dem hadde store problemer med å treffe glassene dem skulle mikse drinker i. Det var familie hotellet sitt det. Vi var 12 bekjente som var der i en uke, og ingen av oss kommer til å anbefale dette hotellet til noen. Ps, men dette var ikke Apollos sin feil.

Bekreftet gjest: 2022-08-05


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

659 vurderinger
Utmerket
 
268
Veldig bra
 
226
Bra
 
82
Mindre bra
 
38
Dårlig
 
45

Fem siste vurderinger

10.07.2022

av jorgermora Kristiansund, Norge

Bra Ested!

Veldig bra Service på Bar og Restaurant. Trivelig Folk jobber på Hotell, Dårlig og kjedelig mat uten smak, skitne glass på restaurant... perfekt for og slapp av!! Hotell mangler personell alt for mye jobb !! ellers det er en bra plass for ha en rolig ferie. Bra basseng og Waterpark.

 
27.06.2022

av H3nrik1

Et hotell man gjerne ikke reiser tilbake til.

+Bra solplasser både ved basseng og strand. +Veldig bra service på stranden. - Ekstremt skitne glass under både frokost, lunsj & middag. - Hotellrom mindre enn vist på bildet. - Viser til A la Carte på sin egen app hos ene restauranten - Får ikke valgt middag selv. - Veldig treig med påfyll av mat under buffeene. - Dårlig rengjøring av rom. - Absolutt ikke ett fire stjernes hotell -

 
16.09.2019

av Rune F Tønsberg, Vestfold, Norway

Koselig og rolig plass

skal du avgårde for å lade batteriene dine så er dette hotellet plassen å reise, litt slitent hotell men det tar de veldig godt igjen med flott service, god mat, fint basseng, fine aktiviteter alt i alt flott plass å slappe av på, litt bakker å gå i opp og ned på hotellet som ligger "oppover" i fjellsiden, hotell med ca 600 senger men det merker man nesten ikke, når vi var der i september så var det steikende sol, ingen kø til noe så hotellet er bra, stranden kunne vært bedre men helt grei, ett lite triks er å gi noen tips evt. i bar eller der du er med servering, da får du fort en kongelig opplevelse av personalet, 1\2 time inn til byen med buss så du er altså unna alt skrik, skrål og stress, vi var meget fornøyd med denne plassen

 
15.08.2019

av Ritahel1

Supert sted!

Flott resort for familien, ligger litt for seg selv - men kort vei med lokalbussen inn til Rethymnon by. Anbefales for familier med barn/ungdom, 8-17 år. Fantastisk all inc. med variert og mye mat. Vi kommer gjerne igjen!

 
30.06.2019

av arnejohn Fredrikstad, Norge

Et hotell man gjerne reiser tilbake til.

Dette er andre gang på en måned vi har vært på dette hotellet. Grunnen er ganske enkel, vil mener dette er et meget hyggelig sted å være, Hyggelige mennesker som gjør alt for at vi koser oss hver dag. Vil fremheve gutta i baren ved resepsjonen, de som jobber i spisesalen, og ikke minst, Maria som jobber i baren ved siden av poolen. Vi gir ikke full score fordi vi denne gangen ble utsatt for svært dårlig lukt av kloakk et par dager. Dette ble rettet opp. Vi er glade i dette hotellet.