Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,5 av 10 Basert på 133 vurderinger
Total vurdering
 
6,5 / 10
Rengjøring
 
6,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
5,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,3 / 10
Fasiliteter
 
6,1 / 10
Mat og drikke
 
6,0 / 10
Rom / leilighet
 
6,7 / 10
Service
 
7,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Maten og bassengområde
-

Bekreftet gjest: 2022-08-13


4 av 10

+
Bassengene og skliene, samt folkene som jobbet i bassengbaren som var veldig serviceinnstilt, i motsetning til flere andre på hotellet.
-
Svært dårlig renhold og mye rot med bookinger. Da vi kom midt på natten, utslitt og trøtt etter en 3 timer lang busstur med to unger på slep (herav en handicappet), møtte vi et voldsomt leven i resepsjonen. Da var det en franskmann som kjeftet og smelte fordi de ikke fikk rommet de hadde betalt for. Det var flere som måtte overnatte første natten på et annet hotell og det var stor misnøye. Vi som kom med unger slapp heldigvis dette, men måtte bo på et mindre rom det to første nettene uten kompensasjon. Annonsert gresk, italiensk og bbq buffét så vi lite til. Menyen var stort sett den samme i de 14 dagene vi var der. Maten var riktignok variert og god, men ble etterhvert litt kjedelig. Animation team (aktivitetslederne) var veldig populære blant ungene, spesielt minidisco om kveldene. Så de ble svært skuffet da de to jentene i animation team plutselig forsvant onsdag 10 august. Vi fikk med oss at de bestilte bussbilletter tidligere på dagen og dukket ikke opp som planlagt til aktiviteter denne kvelden eller resten av dagene vi bodde på hotellet. Vi spurte samme kvelden i resepsjonen hvorfor det ikke ble holdt aktiviteter som annonsert, men da visste ikke resepsjonen noenting. Maybe tomorrow var svaret..... Det var mange skuffede unger og foreldre som ventet utenfor den stengte porten ved amfiteateret på underholdning. Ingen ble informert om noenting, hverken denne kvelden eller de påfølgende dagene. Jeg spurte en av bartenderne om de visste noe. Han hadde bare fått med seg at aktivitetslederne hadde forsvunnet, ingen annen forklaring. På meg virket det som han holdt noe tilbake, så det har vel skjedd et eller annet som vi gjester ikke skulle vite mer om. Volleyballbanen og bocciabanen var gjengrodd av ugress, så dette kunne ikke brukes. Stranden var så som så. På kanten til skummelt å gå fra strandbaren og ned til stranden, hvor det var lagt ut fire ustabile europaller på sandbakken man måtte gå på.

Bekreftet gjest: 2022-08-13


1 av 10

+
Det beste med hotellet var at det var kort avstand til en lokal restaurant hvor vi kunne spise frokost, lunsj og middag ( på egen regning)
-
Uhygienisk, smakløs mat, skittent overalt, krypdyr på rom og ufattelig høyt støynivå på alt av underholdning.

Bekreftet gjest: 2022-08-06


6 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-08-05


4 av 10

+
Egentlig et fint hotell hvis det hadde vært bedre drevet.
-
Lite service. Hvis noe måtte gjøres, måtte vi ordne det selv. Det mest irriterende med oppholdet var baren der vi som hadde «All inklusive» skulle få drinker om kvelden når vi skulle slappe av sammen. Hver kveld var det 2 stk som var drite full, og det var de 2 som jobbet bak baren. Ikke fikk vi sitte ved baren og bestille, der det var 30 sitteplasser, da fikk vi beskjed om å stille oss i kø for å bli servert. Da kunne det ta opp til 30 minutter for å bli servert, pga lang kø, dem drakk drinken selv, eller dem var så fulle, at dem hadde store problemer med å treffe glassene dem skulle mikse drinker i. Det var familie hotellet sitt det. Vi var 12 bekjente som var der i en uke, og ingen av oss kommer til å anbefale dette hotellet til noen. Ps, men dette var ikke Apollos sin feil.

Bekreftet gjest: 2022-08-05


4 av 10

+
Uteområdet, bassengene, bassengbaren/snackbaren og strandbaren.
-
Forventet et bedre helhetsinntrykk på et 4-stjerners hotell. Vi syns uteområdet og bassengene var flotte. Kjekt med egen strand med bra strandbar. Fint hotell, men har nok sett sin storhetstid. Bildet på Apollos nettside av familierom så større og bedre ut enn det var i virkeligheten. Ungene følte de sov i en gang, gardinen på det rommet hang på halv åtte og var en gammel ikke lystett gardin. Badet var veldig gammelt og slitt. Maten på hotellet var den samme hver dag uten noe variasjon og var smakløs. Mye gratengmat. Dårlig utvalg til frokost. Ofte lange køer ved buffeten da de hadde en dårlig løsning med mye kødannelse. Vi har vært på flere all inclusive hoteller tidligere hvor kokkene står ute i spisesalen og lager gode omeletter og middagsretter. Her føltes det som en kantine. Mye venting på mat da de ikke fylte på igjen raskt nok eller i det hele tatt. Trasig når man har med små barn. Skitne kopper og kar. Det som dro ned mest av inntrykket var bartenderene i baren ved siden av resepsjonen, som var så fulle at de ikke greide å lage drinker, hver kveld under vårt opphold. Første kvelden fikk vi ikke servering i det hele tatt, ennå vi satt der et par timer. De stod og hoiet og shottet med andre gjester og overså oss totalt når vi prøvde å bestille drikke. Sjokkerende til å være et familie- og all inclusive hotell.

Bekreftet gjest: 2022-08-05


7 av 10

+
Basseng og aktiviteter, hyggelig betjening.
-
Badet på rommet trakk mye ned, lite badekar som var vanskelig å dusje i, for dårlig kvalitet på mat og drikke. Det var ikke WiFi på rommet.

Bekreftet gjest: 2022-07-29


9 av 10

+
Beste på Hotellet var Hotellmedarbeider som jobbet der. Gode og Professional folk som jobbet på Restaurant og Baren ..veldig trivelig folk, veldig fornøyd med det. Tusen Takk til George , Giannis , Tolis, Maria ,fra Baren. og Tusen Takk til Restaurant medarbeider Restaurant sjef Nikolai ,Niko og resten av dem. Veldig trivelig Folk
-
fordi maten var veldig dårlig og uten smak og alle drikken var uten smak også. Dårlig kvalitet av drikken med Alkohol også uten Alkohol ingen smak. ikke ekte og gode kvaliteten.

Bekreftet gjest: 2022-07-08


5 av 10

+
Beliggenhet og måten det er bygget opp på. Jeg likte at det var mange små enheter.
-

Bekreftet gjest: 2022-07-01


6 av 10

+
Voksenbassenget, servicen
-

Bekreftet gjest: 2022-06-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

629 vurderinger
Utmerket
 
262
Veldig bra
 
221
Bra
 
81
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
29

Fem siste vurderinger

10.07.2022

av jorgermora Kristiansund, Norge

Bra Ested!

Veldig bra Service på Bar og Restaurant. Trivelig Folk jobber på Hotell, Dårlig og kjedelig mat uten smak, skitne glass på restaurant... perfekt for og slapp av!! Hotell mangler personell alt for mye jobb !! ellers det er en bra plass for ha en rolig ferie. Bra basseng og Waterpark.

 
27.06.2022

av H3nrik1

Et hotell man gjerne ikke reiser tilbake til.

+Bra solplasser både ved basseng og strand. +Veldig bra service på stranden. - Ekstremt skitne glass under både frokost, lunsj & middag. - Hotellrom mindre enn vist på bildet. - Viser til A la Carte på sin egen app hos ene restauranten - Får ikke valgt middag selv. - Veldig treig med påfyll av mat under buffeene. - Dårlig rengjøring av rom. - Absolutt ikke ett fire stjernes hotell -

 
16.09.2019

av Rune F Tønsberg, Vestfold, Norway

Koselig og rolig plass

skal du avgårde for å lade batteriene dine så er dette hotellet plassen å reise, litt slitent hotell men det tar de veldig godt igjen med flott service, god mat, fint basseng, fine aktiviteter alt i alt flott plass å slappe av på, litt bakker å gå i opp og ned på hotellet som ligger "oppover" i fjellsiden, hotell med ca 600 senger men det merker man nesten ikke, når vi var der i september så var det steikende sol, ingen kø til noe så hotellet er bra, stranden kunne vært bedre men helt grei, ett lite triks er å gi noen tips evt. i bar eller der du er med servering, da får du fort en kongelig opplevelse av personalet, 1\2 time inn til byen med buss så du er altså unna alt skrik, skrål og stress, vi var meget fornøyd med denne plassen

 
15.08.2019

av Ritahel1

Supert sted!

Flott resort for familien, ligger litt for seg selv - men kort vei med lokalbussen inn til Rethymnon by. Anbefales for familier med barn/ungdom, 8-17 år. Fantastisk all inc. med variert og mye mat. Vi kommer gjerne igjen!

 
30.06.2019

av arnejohn Fredrikstad, Norge

Et hotell man gjerne reiser tilbake til.

Dette er andre gang på en måned vi har vært på dette hotellet. Grunnen er ganske enkel, vil mener dette er et meget hyggelig sted å være, Hyggelige mennesker som gjør alt for at vi koser oss hver dag. Vil fremheve gutta i baren ved resepsjonen, de som jobber i spisesalen, og ikke minst, Maria som jobber i baren ved siden av poolen. Vi gir ikke full score fordi vi denne gangen ble utsatt for svært dårlig lukt av kloakk et par dager. Dette ble rettet opp. Vi er glade i dette hotellet.