En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

220 vurderinger
Utmerket
 
84
Veldig bra
 
82
Bra
 
31
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

04.08.2018

av mettekrokstadelva Midt-Norge, Norge

Utmerket hotell

Et sjarmerende intimt hotell i kun 2 etg hvor flere av balkongene er innhyllet i slyngplanter. Pene rom og passe store, renholdet er urmerket men savnet kroker til å henge opp håndkle ved vasken, som var i rommet og ikke på badet men det var egentlig praktisk. Kort vei til strand. Koselig betjening. Maten var helt grei, stort sett variert men kunne vært bedre merket om hva slags rett det var og innholdet. Alt i alt en positiv opplevelse.

 
05.08.2011

av HaWiOslo Oslo, Norge

Tidligere anmeldere har rett, det ER beinharde madrasser på hotellet!!

Det som kan sies i tillegg, er vel at 4 stjerner er godt i overkant for dette stedet.. Utvalget i all inklusive var skremmende dårlig, men stod godt i stil til både rommet maten skulle inntas i, og rommet man heldigvis bare skulle sove i. Er man virkelig født under en lykkestjerne, får man kanskje en av de to balkongene på hotellet som faktisk har utsikt til annet enn murvegger... Stranda er som den er i dette distriktet, noe grovsteinet (tenk pukk, ikke myke runde små runde steiner). Det som overrasket, var at så fort man satt foten i det våte element fikk man VELDIG fast grunn under føttene. Og med så høye bølger som det ofte er langs Rethymnonkysten, blir det rett og slett litt for spennende å la seg dytte over ende av en bølge for deretter plutselig å kjenne fast fjell mot panne, knær og knoker... Ta med plaster, eller gjør som oss: Lei en bil og dra til sørsiden av øya der paradiset finnes på opptil flere steder! :)

 
16.07.2011

av Rune1730 Sarpsborg, Norge

"veldig bra"

Et hotell som er pent, ryddig, pene rom med ac, nydelig variert mat og meget hyggelig personell. Har kunn en ting som vi mener kunne vært bedre, og det var "harde senger"

 
23.08.2010

av jeanette224 Bergen, Norge

bedre enn bra

vi besøkte dette hotellet og valgte det pga beliggenheten nær strand og at det var all inclusive.. beliggenheten var fantastisk med trapp rett ned til stranden! ikke langt ifra butikker osv men ville en ha mer sentrum tok en bare en god airconditionert buss inn til rethymnon by på ca ti minutter for en tier. sengene på dette hotellet var steinhard! vi slet litt med det. vi fikk også et rom som lå med hovedveien så kombinert med støy og harde madrasser ble det lite søvn.. men de ansatte var mer enn hyggelige, kvaliteten på maten og drikke mer enn god, men veldig lite variasjon gjorde at vi faktisk gikk ut og spiste noen dager,, ellers er det et veldig fint hotell. ligner en liten koselig landsby:) anbefaler det for belliggenheten og personalet. ikkje velg dette om du har ryggproblemer som krever mykere madrass:)

 
28.05.2022

av klaradon0912

Bad food and NOT homemade

We stayed here for 1 week w all inclusive, very disappointing. The food all taste the same and is not homemade, bad selection and variety. Coffee and drinks all taste like water- its bad quality in general. We will not come back again- the only good thing is the staff and service. Also hotel rooms are outdated and bad bedsđŸ«€