Rethymnon – sjarmerende ferieby

  • • Koselig småby
  • • Livlig strandpromenade
  • • Historiske minnesmerker

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

En reise til Rethymnon byr på mer enn shopping og staselige monumenter. Den milelange stranden begynner midt i byen, og langs strandpromenaden og i den venetianske havna er det nok av tavernaer og barer. Selv om Rethymnon er Kretas tredje største by, så får man følelsen av å befinne seg i en genuin, gresk småby.

Populære hoteller – Rethymnon By

Bassengområdet

Aquila Porto Rethymno

Fra 3 775 NOK
Bassengområdet

Summer Dream (Kreta)

Fra 2 844 NOK
Stranden

Marel

Fra 3 815 NOK

Medusa

Fra 2 957 NOK

Fakta om Rethymnon by

Mat og drikke

En middag med gresk salat og moussaka på taverna koster ca. 180 kroner pr. person. En øl koster ca. 30-40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra Chanias flyplass ca. 1 time, og fra Heraklions flyplass ca. 1 t 15 min. med buss til første hotellstopp. Ved eventuell transfer via Amoudara, Georgioupolis og Kalives/Almyrida og Agia Pelagia, kan transferen ta opptil 3 timer til siste hotell. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Rethymnon har en milelang strand som består av sand, grovkornet sand og rullestein. Strandservice og vannsport. På stranden finnes det et flaggsystem.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c
8,6 av 10 Rethymnon by
Våre gjesters vurdering, Basert på 2332 vurderinger