God mat i Rethymnon by

Spis & drikk godt

God mat og drikke hører ferien til og i Rethymnon by er det mange restauranter, barer og kaféer å velge blant. Her serveres velsmakende retter og forfriskninger på løpende bånd. Les våre restauranttips her!

Bestill reise til Rethymnon >>

Les flere reisetips om Rethymnon

Gresk salat Gresk salat

The Roof Highrise Bar

Rethymnon by er utrolig vakker både i dagslys og med kveldsbelysning. For å få en god oversikt over byen skal du gå til hotell Brasco og ta heisen opp til takterrassen. Her kan du slå deg ned med en drink og nyte solnedgangen og den vakre utsikten.

Vin- og matfestival

En uke i juli eller august er arrangeres en vin- og matfestival i Rethymnons bypark. Du betaler en liten inngangsavgift, mottar et glass og går så rundt og prøvesmaker vin og lokalprodusert ost, bakverk og olivenolje. Her spilles det tradisjonell musikk og det er danseoppvisninger. I tillegg er det diverse barneaktiviteter.

En italiensk perle

Kos deg med velsmakende mat på Paglaccio, en italiensk perle som ligger ved strandpromenaden. Pizzaen her er fantastisk god! De tilbyr også glutenfri pasta for de som foretrekker det.

Del litt meze

Glem ikke å spise meze når du er i Hellas! Restauranten Othonas er kjent på hele Kreta for den utsøkte mezen de serverer – bestill flere småretter og del med alle i selskapet. Med våre utflukter kan du få oppleve en hel mezeaften på denne restauranten, der vi spiser middag og smaker på deres lekre mezeretter i godt selskap.

Velsmakende meny til alle anledninger

Dome er en populær restaurant som er kjent for sin personlige service og lekre meny, både til frokost, lunsj og middag!

Lyst på noe søtt?

Om du er lysten på noe søtt skal du besøke Hari's Crêperia i Rethymnons gamle bydel, i nærheten av Rimondibrønnen. Det er det beste stedet for pannekaker i byen, der du kan komponere din egen crêpe. Du kan fylle den med alt fra ost og skinke til sjokolade, iskrem og lekre jordbær. Adresse: Messologiou Street 10.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kreta, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Reiser til Kreta

Apollo er Nordens største arrangør av reiser til Kreta og kan tilby alt fra enkle, koselige familiehotell til store luksushotell. Hotellene er spredt utover hele øya på både kjente og ukjente steder.

Les mer om Kreta

Våre hoteller på Kreta

Apollo Mondo-hotellene er vi mest stolte av, og du finner flere på Kreta. Flest er det av hoteller med lokal touch og personlig atmosfære men velg Apollo Mondo Selected-hotell om du ser etter høy standard på strand.

Se alle hoteller på Kreta

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her