Theartemis Palace

Theartemis Palace

 • • Kort vei til stranda
 • • Juniorsuiter med jacuzzi
 • • Legg til halvpensjon eller All Inclusive

Theartemis Palace i Rethymnon by byr på god beliggenhet og hyggelig service. Til den populære sandstranda går du på noen minutter og det er bare en kort spasertur til sentrum. Hotellet har to basseng, et lite treningsrom og jacuzzi.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer. Superiorrom med jacuzzi for 2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer. Superiorrom med jacuzzi for 2 personer er ikke tilgjengelig sommeren 2023.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Variert og god buffet. Fine aktivitetstilbud på dag og kveldstid.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Theartemis Palace i Rethymnon by ligger bare noen minutters gange fra sandstranda og sentrum er også i gangavstand. Hotellet består av to bygninger – en hovedbygning og en sidebygning, som ligger på hver sin side av veien og er forbundet med en gangtunnel. Bassengområde med barneseksjon i bassenget, solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. I den nyere delen av hotellet er det en innendørs jacuzzi og et lite utendørsbasseng.

Hotellet har en restaurant, Chloe, som krever pent antrekk, pent antrekk dvs. langbukser for menn), og tre barer, hvorav en poolbar og en snackbar. Lite treningsrom med enkle apparater. Dart og bordtennis. Biljard. Massasje og badstue mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Konferansemuligheter for opptil 80 personer. Minimarked og gullsmed på hotellet. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende. Veier må krysses for å komme til stranda.

Theartemis Palace har miljømerket Green Key, som innebærer at de jobber aktivt med å minimere hotelldriftens påvirkning på miljøet. De har miljøsertifiseringen ISO 22000:2005, som er et ledelsessystem for matvaresikkerhet.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon.
 • All Inclusive.

Spesialmat for allergikere på forespørsel, helst ved bestilling av reisen.
Når de voksne legger til halvpensjon er halvpensjon inkludert for barn 2–11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokost kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frokost kl. 10.00-11.00.
 • Lunsj kl. 12.30-14.30.
 • Middag kl. 18.30-21.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.
 • Snacks kl. 10.00-1200 og kl. 14.30-16.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Rethymnon by

Fortezza

Fortezza er et populært, eldre hotell med perfekt beliggenhet i Rethymnons gamleby, vis à vis den staselige venetianske borgen Fortezza. Her bor du i de gamle, smale gatene med restauranter og butikker rett utenfor. Her bor du i komfortable luftkondisjonerte rom med masse å oppleve rett utenfor hotelldøra.

Aquila Porto Rethymno

Aquila Porto Rethymno er et stilig hotell med egen strand som bærer miljømerket Blått Flagg for den rene vannet. Atmosfæren er internasjonal og servicen upåklagelig. For å nyte litt ekstra i ferien, legg til All Inclusive og unn deg en candle light-dinner eller bestill et executiverom med havutsikt, tre balkonger og jacuzzi.

Ideon

Ideon passer for deg som gjerne vil fortape deg i bortgjemte smug, hyggelige kaféer, kulturhistorie og sjarmerende tavernaer – her bor du nemlig midt i gamlebyen. Hotellet tilbyr både dobbeltrom og leiligheter. Det hyggelige, frodige bassengområdet er et herlig sted å slå seg ned. Liker du fart og moro er det flere utesteder i nærheten!

Medusa

På hyggelige Medusa er det fremfor alt nærheten til strand og vann som lokker – alle balkongene vender mot havet eller bassenget. Langs strandpromenaden er det mange restauranter og etter den Ukjente soldatens torg starter selve Rethymnon med restauranter, den gamle havna med koselige bord og rutete duker, og smale gater der håndverkerne selger sine produkter.

Steris

Populære lille Steris i Rethymnon ligger bare et steinkast fra stranda og den herlige strandpromenaden, og du spaserer på et kvarters tid til den vakre, venetianske havna og de smale smugene i gamlebyen.

Summer Dream (Kreta)

Summer Dream er et innbydende hotell som er bygd rundt et hyggelig, lite bassengområde. Det er et par kilometer inn til sentrum, men det er et utvalg spisesteder og butikker i nærheten.

Aegean Pearl

Aegean Pearl ligger ved den fine lange stranda i Rethymnon by. Her bor du i moderne og smakfulle rom med førsteklasses service. Nyt nærheten til Egeerhavet og det flotte bassengområdet. Vil du kombinere hvile med mosjon har hotellet et treningsrom og spa.

Achillion

Nyt den herlige havutsikten og ta et bad i Achillions takbasseng. Fra hotellet er det bare et par hundre meter til stranda og Rethymnons gamle bydeler med alle koselige restaurantene og trange smug.

Swell Boutique Hotel

Swell Boutique Hotel er et moderne hotell som ligger ved strandpromenaden i Rethymnon by, med kort vei til Gamlebyens trange gater med restauranter og butikker. Hotellet har et basseng med solsenger og parasoller i bassengområdet.

Ionia Suites

Populære Ionia Suites ligger i gangavstand til restaurantene, de smale gatene, kaféer og fornøyelser i Rethymnon by. Det bare et par hundre meter å gå til stranda.

Bio

Leilighetshotellet Bio i Rethymnon by er et populært hotell med mange tilbakevendende gjester. Beliggenheten med det fine bassengområdet og den utmerkede servicen er bare noen av grunnene til populariteten. Hotellet ligger i de sentrale delene av Rethymnon by, med kort vei til restauranter, barer og butikker. Hotellets egen lille strand, Bio Beach, ligger rett utenfor hotelldøra.

Iperion

Leilighetshotellet Iperion ligger på stranda et lite stykke utenfor Rethymnon by. Leilighetene er fine, og vil du bade i ferskvann en dag, så er det et lite basseng her også. Det tar omtrent en halv time å gå inn til Rethymnon by.

Astali

Astali er et utmerket valg for deg som vil bo sentralt i Rethymnon by, med kort vei til restauranter, shopping og uteliv. Bare noen minutter unna ligger den vakre venetianske havna og gamlebyens sjarmerende, trange smug. Til den vidstrakte sandstranda er det rundt 200 meter.

Palazzino di Corina

Palazzino di Corina i Rethymnon er et meget vakkert hotell med hvelvinger og en godt bevart fasade i venetiansk stil. Hotellet ligger i den sjarmerende gamlebyen og er perfekt for deg som vil nyte ferien i fredelige omgivelser men allikevel i gangavstand til det meste.

Minos

Hyggelige Minos i Rethymnon har to bassengområder som innbyr til avslapping, men vil du bade i saltvann, så har du ikke lange veien til den lange, fine sandstranda. Byen med mange tilbud og de gamle bydelene ligger i passe gangavstand.

Atlantis Beach (Rethymnon)

På Atlantis Beach i Rethymnon bor du så og si i strandkanten så her er det bare å bestemme seg – stranda eller det store bassengområdet? I tavernaen serverer gode retter og kvelden kan med fordel avsluttes med en drink i baren. Bestiller du en juniorsuite kan du også kose deg med jacuzzien som står midt i rommet!

Melrose by Mage Hotels

Melrose by Mage Hotels ligger fint til ved den lange stranda i Rethymnon by. Her er det et herlig bassengområde, restaurant og spa. Tavernaer, shopping og barer i sentrum ligger bare en kort spasertur unna.

Aquarius

Det populære leilighetshotellet Aquarius er utmerket for deg som ønsker å bo i moderne leiligheter kun en kort spasertur unna de koselige sentrumsgatene i Rethymnon. På taket er det et herlig basseng og poolbar og stranda ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

Dimitrios Village Beach Resort

På Dimitrios Village Beach Resort vil hele familien trives! Her er det et stort bassengområde med barnebasseng med vannsklier. Stranda ligger helt inntil hotellet for de som heller tar et sjøbad. Et par kilometer fra hotellet venter den sjarmerende byen Rethymnon med et godt utvalg av restauranter og fornøyelser.

Melmar

Mange av våre gjester kommer tilbake til Melmar i Rethymnon år etter år. Fine og romslige leiligheter nært stranda, et hyggelig bassengområde og en hjemmekoselig taverna rett over gata er nok noen av forklaringene til det. I tillegg er det gangavstand til Gamlebyen i Rethymnon med sine trange gater og smug der det er tett mellom restaurantene og butikkene.

Marel

Aldersgrense på hotellet: 12 år Marel er et pent hotell som ligger fint ved strandpromenaden i Rethymnon. Her er det en rolig atmosfære og her kan du velge mellom deilige stunder ved bassenget eller på stranda. Herfra er det kort vei inn til de hyggelige gatene i Rethymnon by. For den beste strandferien kan vi anbefale en leilighet med balkong og havutsikt.

Pearl Beach

Pearl Beach i Rethymnon ønsker deg velkommen med en flott beliggenhet ved sandstranda. Her venter, foruten et fint bassengområde og solterrasse, ett treningsrom, to restauranter og deilig massasje og dampbad. Et stykke unna ligger de sjarmerende gatene i Rethymnons gamle bydeler, med restauranter, kaféer og fornøyelser.

Kriti Beach

Kriti Beach byr på en attraktiv beliggenhet ved strandpromenaden i fine Rethymnon by. På stranda er det gratis solsenger og parasoller, og hotellet har også et bassengområde som frister til deilige bad. Om kvelden kan du slå deg ned i hotellets à la carte-restaurant Chimera, som sies være en av de beste restaurantene i Rethymnon by. Bestill rom med havutsikt for å nyte den vakre stranda og havet fra rommet.

Kyma Suites Beach

Kyma Suites Beach ligger fantastisk fint til ved Porta di Sabbionara, den østre inngangen til Rethymnons gamleby. Handlegater, restauranter og barer ligger rett hjørnet, likeså den fine stranda i Rethymnon – alt innen rekkevidde.

Bio Beach Boutique

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til nybygde hotell Bio Beach Boutique, et hotell for voksne. Beliggenheten kunne ikke vært bedre – rett ovenfor stranda i Rethymnon på solsikre Kreta. Alle suiter har havutsikt, og det har hotellets bar og restaurant også, så nyt middagen samtidig som sola sakte synker nee i havet.

Avli

Avli er ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell og ligger i hjertet av Rethymnons gamleby, noen minutters gange fra Fortezza og den venetianske havna. På hotellets tak er det en utendørs-jacuzzi og i bakgården ligger en velkjent restaurant.

Nautilux Rethymno by Mage

Aldersgrense på hotellet: 12 år Nautilux Rethymno by Mage er et pen og veldesignet hotell som ligger i utkanten av Rethymnon by. Her bor du i fine rom og den fine sandstranda ligger bare noen skritt unna. Nyt av et morgenbad i bassenget for så å innta en sunn og god frokost. Hotellet tilbyr en prisgunstig helpensjon der drikke er inkludert hele dagen.

Galeros

Galeros er et lite leilighetshotell med bare tolv leiligheter. Hotellet ligger like utenfor Rethymnons sentrum og i passe gangavstand finner du byens havnepromenade, butikker, restauranter og smale gater. Vil du oppdage Rethymnons uteliv er det mange barer og nattklubber inne i de små smugene og trange gatene.

Theo (Rethymnon)

Leilighetshotellet Theo ligger like ved Rethymnons lange sandstrand. En kort spasertur unna venter gamlebyens vakre gater med restauranter, barer og butikker. I leilighetene finner du alt du trenger for å ordne maten selv i ferien, og du kan lene deg tilbake og ta alt i ditt tempo.

Palazzo Vecchio Exclusive Residence

Palazzo Vecchio Exclusive Residence er et unikt leilighetshotell inne i de smale gatene i Rethymnon by. Hotellets bygning er fra 1600-tallet og har en vakker bakgård med et basseng. Rundt hjørnet ligger det små butikker, restauranter som serverer det beste fra det kretiske kjøkkenet, og litt lenger unna ligger en sandstrand. Hotellet anbefales for voksne men har ingen aldersgrense.

Pantheon

Velkommen til Atsipopoulo og hotell Phanteon. Her bor du godt, litt utenfor de vanlige turiststrømmene, i moderne og romslige dobbeltrom. I hotellets herlige hage ligger bassenget, solsenger og en poolbar, som også serverer enkle retter. Hotellet tilbyr dessuten gjestene en buss fra hotellet til Rethymnon og tilbake flere ganger hver dag.

Minos

Hyggelige Minos i Rethymnon by har to bassengområder som innbyr til avslapping, men vil du bade i saltvann, så har du ikke lange veien til den lange, fine sandstranda. Byen med mange tilbud og de gamle bydelene ligger i passe gangavstand.