Dobbeltrom

Dobbeltrom i klassisk stil og lyse farger. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng i enkeltseng. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV. Kjøleskap og vannkoker. Minibar. Badekåper og tøfler i rommene med havutsikt eller begrenset havutsikt. Strykeutstyr på forespørsel. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Balkongene er av ulik størrelse avhengig av hvor i hotellbygningen rommet ligger. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Enkeltrom i klassisk stil og lyse farger. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV. Kjøleskap og vannkoker. Minibar. Strykeutstyr på forespørsel. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Balkongene er av ulik størrelse avhengig av hvor i hotellbygningen rommet ligger. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Sentido Aegean Pearl, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2