Sentido Pearl Beach

Covid-19 innreisekrav: Coronatest • Innreiseskjema

Sentido Pearl Beach i Rethymnon ønsker deg velkommen med en flott beliggenhet ved sandstranda. Her venter, foruten et fint bassengområde og solterrasse, ett treningsrom, to restauranter og deilig massasje og dampbad. Et stykke unna ligger de sjarmerende smugene i Rethymnons gamle bydeler, med restauranter, kaféer og fornøyelser.

KAMPANJETILBUD TIL KRETA

Bestill senest 27.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.7 og 31.10 2021. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Pearl Beach i Rethymnon by har en utmerket beliggenhet ved sandstranda, som er merket med EUs Blått Flagg for rent og klart vann. Hotellet har basseng, barnebasseng og en solterrasse med solsenger og parasoller. I poolbaren kan du kjøpe noe frisk å drikke og i hagen er det palmer som gir en behagelig skygge. Det er også en bufférestaurant og en à la carte-restaurant på hotellet.

Vil du trene er det et treningsrom og for avkobling kan de friste med badstue, et oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi, dampbad, massasje og skjønnhetsbehandlinger. Gratis wifi inne på hotellområdet. Døgnåpen resepsjon.

Gamlebyen i Rethymnon ligger cirka 2 kilometer fra hotellet og i de koselige gatene og smugene er det mange restauranter, butikker barer og utesteder.

Måltider

  • Frokost inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.