Sentido Pearl Beach

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Sentido Pearl Beach i Rethymnon ønsker deg velkommen med en flott beliggenhet ved sandstranda. Her venter, foruten et fint bassengområde og solterrasse, ett treningsrom, to restauranter og deilig massasje og dampbad. Et stykke unna ligger de sjarmerende smugene i Rethymnons gamle bydeler, med restauranter, kaféer og fornøyelser.

Spesialrabatt: Få rabatt på vårens reiser til Kreta

Bestill vårens reiser til Kreta i perioden 17/9 – 26/9 og få 500,- i rabatt per person på alle reiser til Kreta i perioden 9/4-12/6-2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,3 av 10
Basert på 3 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Pearl Beach i Rethymnon by har en utmerket beliggenhet ved sandstranda, som er merket med EUs Blått Flagg for rent og klart vann. Hotellet har basseng, barnebasseng og en solterrasse med solsenger og parasoller. I poolbaren kan du kjøpe noe frisk å drikke og i hagen er det palmer som gir en behagelig skygge. Det er også en bufférestaurant og en à la carte-restaurant på hotellet.

Vil du trene er det et treningsrom og for avkobling kan de friste med badstue, et oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi, dampbad, massasje og skjønnhetsbehandlinger. Gratis wifi inne på hotellområdet. Døgnåpen resepsjon.

Gamlebyen i Rethymnon ligger cirka 2 kilometer fra hotellet og i de koselige gatene og smugene er det mange restauranter, butikker barer og utesteder.

Måltider

  • Frokost inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.