Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Moderne rom med minibar/kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter, TV, CD- og DVD-spiller. Gratis internett (WiFi/kabel), luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. I noen rom er det åpen løsning mellom bad og rommet forøvrig; bare toalettet er adskilt. Terrasse eller balkong; noen med begrenset havutsikt. Myggnetting. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom med eget basseng

Moderne rom med minibar/kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter, TV, CD- og DVD-spiller. Gratis internett (WiFi/kabel), luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. I noen rom er det åpen løsning mellom bad og rommet forøvrig; bare toalettet er adskilt. Møblert markterrasse med basseng og havutsikt. Myggnetting. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 2

Enkeltrom

Moderne rom med minibar/kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter, TV, CD- og DVD-spiller. Gratis internett (WiFi/kabel), luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. I noen rom er det åpen løsning mellom bad og rommet forøvrig; bare toalettet er adskilt. Terrasse eller balkong. Myggnetting. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1

Suite

Smakfulle suiter med minibar/kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter, TV, CD- og DVD-spiller. Gratis internett (WiFi/kabel), luftkondisjonering og safe. Jacuzzzi og dusj og wc, hårføner. I noen rom er det åpen løsning mellom bad og rommet forøvrig; bare toalettet er adskilt. Balkong med havutsikt. Myggnetting. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn