Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 8 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-09-11


10 av 10

+
beliggenhet og at det var rolig og behagelig opphold.
-

Bekreftet gjest: 2021-07-31


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

847 vurderinger
Utmerket
 
501
Veldig bra
 
262
Bra
 
59
Mindre bra
 
21
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

07.05.2019

av Crash54 Pattaya, Thailand

Et bra hotell

Hotellet ligger en halvtimes gange fra Rethymnon city. Det ligger ved stranden med en mindre trafikkert vei mellom. Hotellet er satt opp med mange bygninger. Vi fikk et rom med havgløtt og utsikt mot hotellets parkeringsplass og snødekte fjell i det fjerne. Betjeningen på hotellet satser høyt. Vi ble tatt imot på en glimrende måte. I gode stoler i foajeen fikk vi servert juice mens vi ventet på innsjekkingen. En portier trillet bagasjen og viste oss veien til rommet. Et pent og greit rom med en antydning av elde. Men, rent og helt klart et bra og funksjonelt rom. Rommet hadde kaffekoker, te og kaffe. Kjøleskap med to flasker vann var også på plass. Hotellet har flere bassenger i tillegg til et innendørsbasseng. Et trimrom som er godt utstyrt for normalt treningsinteresserte. Det finnes to badstuer for de som liker det. Vi reiste i mai, og utebassengene er ikke oppvarmet, så de var for kalde for de fleste. Uteområdene var pene og velstelte. Frokosten var bra, men undertegnede syntes det også kunne vært noe fra havet der. Lunsj testet vi ikke, men vi forsøkte oss på buffe på kvelden og den var en stor skuffelse. Absolutt ikke verdt pengene. Styr unna. Rengjøring av rommet var meget bra. Og som sagt før. Betjeningen er veldig hyggelige og korrekte. Klientellet på hotellet disse vårdagene var stort sett mellomeuropeere. Engelske, tyske, nederlandske i flertall og noen finner, svensker og nordmenn i mindretall. Alt i alt en hyggelig ferie i rolige omgivelser. Kan anbefales. :-)

 
05.08.2018

av Hilde-Morten J

Flott anlegg

Vi bodde her ei uke å dette var ett supert hotell. Gode senger,flotte rom,god mat,hadde frokost å valget var noe for en hver smak. Gode varme basseng. God og variert mat i snackbaren. Flott mottakelse med egne pikkolo som tok bagasjen til rommet. Hadde også basseng i bakgården som var for flere rom,helt supert. Nært stranda. Minuset er vel at det er lite solsenger så mange ikke fikk ligg med bassenget men det som var så greit var at de fjernet håndklærne til alle som reserverte senger hver dag. Så mange fikk seg en overraskelse når de kom tilbake etter noen timer. Fin plass . Gjestfri å hyggelig personale. Reint å fint. Anbefales både med barn og uten barn.

 
11.07.2018

av torem491 Mandal, Norge

Overgikk forventningene

Vi hadde booket 4 rom for tilsammen 9 personer. Ble godt mottatt ved ankomst og alt stod klart. Fikk en velkomstdrikk alle sammen. Hotellet fremstår meget velholdt og moderne både uteområder og inne. Rom for 3 personer var supert med 2 bad, 1 dobbeltseng i 1 etasje og 2 enkle senger i andre etasje. Rommene kjøles ned med et svært effektivt AC som også er meget stillegående. Rengjøringen var også bra. Betjeningen på alle ledd i kjeden var utrolig serviceminded og positive. Den som var mest utrolig var HARIS som var den som hadde ansvaret for hotellets solsenger og strandområde. For en service!! Vi kommer garantert tilbake her

 
30.09.2017

av 327helgal Oslo, Norge

Fint hotell ved stranden

Vi bodde som familie i en av suitene med havutsikt, og var veldig fornøyd med rommet og service på rommet. Håndduker ble byttet før vi tenkte på det, frisk frukt og vann kom opp hver dag og var veldig fresht, og det fulgte med morgenkåper, tøfler og solkrem. I sin helhet veldig bra! Rengjøring på gulv var ikke like bra, og det gjaldt også for våre venner som bodde der samtidig. Strand håndklær ble bare byttet hver 3 dag, og det er ikke tilfredsstillende for et 5 stjerners hotell. Strand sengene stod alt for tett, så det ble litt for mye følelse av å ligge som sild i tønne og skikkelig charter-turisme. Dette var heller ikke tilfredsstillende, og trekker ned for et fremtidig besøk. Service forøvrig på hotellet var veldig bra.

 
31.07.2017

av FRG47 Ålesund, Norge

Svært godt hotell

Et svært godt hotell med god servise. Når vi kom til hotellet ble vi geleidet til en sofagruppe hvor vi fikk servert drikke sammen med innsjekkingsskjema og informasjon om hotellets fasiliteter. Rommene var helt greit innredet. Sengene var litt harde, men det er en smakssak. Renholdet var tilfredsstillende. Hotellets fasiliteter er i henhold til beskrivelsen. Frokosten var ypperlig med stort utvalg og servise. Vi spiste flere ganger lunsj på hotellet og det bar flere ganger de rotet litt med bestillingen. Baren holdt heller ikke topp standard. Mineralvannet var utblandet og nesten uten kullsyre, be om mineralvann fra flaske eller boks. Manglet prikken over i'en når de blandet drinker. Lite utvalg av rusbrus. Hotellet har egen strand med parasoller og solstoler til gratis lån. Sandstrand med grovkornet sand og rullestein ved vannkanten, gjorde at det var ubehagelig å gå utbygging inn av vannet. Kjøp badesko. Hotellet ligger ca 30-40 minutters gange fra sentrum. På veien er det et utall butikker og restauranter og barer. Hotellet anbefales.