Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Tiltalende leiligheter med TV. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Strykefasiliteter kan lånes. Balkong eller terrasse med myggnett i døren, noen med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ordinær seng.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Ettromsleilighet med eget basseng

Hyggelige ettromsleiligheter med soverom, og kombinert oppholdsrom og kjøkken. Kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Strykefasiliteter på forespørsel i resepsjonen. Hårføner. Fint bad med dusj og wc. Uteplass med privat basseng og havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uken. Merk at barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Toromsleilighet i etasje

Fine leiligheter med ett soverom med dobbeltseng oppe og oppholdsrom med ekstraoppredning på sovesofa nede. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Strykefasiliteter kan lånes. Balkong med myggnett i døren og havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke. Barn under 2 år regner som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4