Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 231 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Ting var ordentligt og rent. Lett for ungene å finne frem. God mat. Stort pluss at det ble stekt pizza hver kveld, ungene elsket det. Mye godt voksne folk der, ikke mange barnefamilier så det var rolig/lite bråk. Hyggelig personale.
-
Dårlig appelsinjus. Dårlige blandingsforhold i brusen på All inclusiv (fanta smakte som sterk saft). Treningsrommet var lite og manglet utstyr som stang/vektskiver. Skulle ønske kaffeautomaten var tilgjengelig hele dagen for All inclusiv. Hadde nok valgt halvpensjon neste gang, vet ikke om det var verdt å ha All inclusiv. Snacktilbudet mellom måltider var så som så. Savnet muligheten til å lage toast med ost og skinke, kunne gjerne vært et toastjern der. Ungene ble dessuten lei kuleisen så vi endte opp med å kjøpe andre typer is stort sett hver dag. Bare småpirk altså, alt i alt et flott hotell vi gjerne besøker igjen.

Bekreftet gjest: 2023-05-25


7 av 10

+
Rent og pent
-
Mye støy i spisesalen/restauranten, spesielt fra betjeningen når de dekket bordene.

Bekreftet gjest: 2023-05-25


7 av 10

+
Beliggenhet, kort vei til stranden og gammelbyen
-
Bytting av strandhåndklær fungerte dårlig. Hadde vørt greit om disse kunne byttes på ettermiddag/kveld, og ikke på formiddagen.

Bekreftet gjest: 2023-05-20


8 av 10

+
Beliggenhet, bassengområde, rom
-

Bekreftet gjest: 2023-05-20


8 av 10

+
At det var fredelig, ikke så mye gatestøy. At underholdningen ved bassenget sluttet i rimelig tid før sengetid
-
Fantes ikke noe sted man kunne sitte flere sammen på kvelden, det var for høy lyd til at man kunne prate sammen. Spesielt når man har barn med, fint om man har et sted der man kan spille spill sammen eller lign.

Bekreftet gjest: 2023-05-18


10 av 10

+
Fine rom og god service
-
At man ikke fikk kaffe i spisesalen til middagen

Bekreftet gjest: 2023-05-18


9 av 10

+
1. Beliggenhet. 2. Jeg må ha glutenfri mat og her var alt lagt tilrette for det.
-
Spørsmål nr. 6 har jeg gitt 6. Dette skyldes at det var tildels mye støy tidlig om morgenen/natt da rommet vendte ut mot gaten og bl.a. renovasjon pågikk på dette tidspunktet.

Bekreftet gjest: 2023-05-18


8 av 10

+
Sentralt og hyggelig betjening
-

Bekreftet gjest: 2023-05-14


8 av 10

+
Fine rom og god beliggenhet.
-
Synes ikke det er tilfredsstillende at det ikke finnes skriftlig info om hotellet,matservering,rengjøring etc på rommet. Lasta ned det som lå på nett, men synes info var dårlig. Bla om middagsservering hvis man ønsket å spise enkeltmiddaager på huset. Synes de burde hatt stabilt tv med minimum nrk og tv2.

Bekreftet gjest: 2023-05-13


8 av 10

+
Rommene og fasilitetene. Var skuffet over at de ikke var mer fleksible på å flytte rom da vi ble plassert på baksiden av bassengområdet og klaget på dette
-
Fleksibilitet. Noe forskjellsbehandling ved ankomst (fruktkurv / vin ) selv om prisen for turen var lik

Bekreftet gjest: 2023-05-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

490 vurderinger
Utmerket
 
248
Veldig bra
 
178
Bra
 
48
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

27.09.2022

av Thoresen-Leurs Maspalomas, Spania

Sensommer opphold

Dette er topp hotell. Hadde en leiligheten her med stue/kjøkken, soverom og bad. Her er det rengjøring hver dag og ingenting å klikke på . Frokosten var hos meg inkl. noe som er vært hver krone ! Hyggelig betjening og herlig med morgenbad i bassenget . Absolutt å anbefale !

 
07.09.2022

av 369k_reh Sandnes, Norge

Veldig bra hotell, sentral beliggenhet

Hotellet ligger sentralt til i Rethymnon. Kort veg til det meste. Hotellet har egen strand, hvor vi har gratis solstoler, og gratis badehåndklær. Fine nyoppussede rom, hyggelig betjening. Får mye for pengene. Litt begrenset utvalg av pålegg i frokosten. Ellers er det meste helt topp.

 
03.09.2022

av vicki268 Sørum, Norge

Utsøkt

Vi ankommer og har bestilt 2 roms leilighet men blir oppgradert til 3 roms. Vi bor i 4 etasje utsikt over bassenget, med 2 soverom og 2 bad, det kunne ikke blitt bedre. Rent, ny renovert rom, gode senger, air condition og god wifi dekning overalt. Kjøleskap, kokeplate og alt du trenger dersom du ønsker å lage mat selv. Alltid blid og hyggelig betjening på hotellet. Flott frokost buffe. Spiste middag der 2 ganger, tipp topp. Hvis vi skal til Rethymnon igjen blir det Bio igjen, uten tvil!

 
20.08.2022

av Bjørn J Fredrikstad, Norge

Herlig ferie på Bio Suites Hotel

Nok en gang har vi feriert i Rethymnon på Bio Suites.De ansatte er alltid blide og hyggelige.Flott service.Alle gjør sitt beste for at ferien skal bli bra.Dette hotellet kan sterkt anbefalles skal du bo bra og sentralt i Rethymnon.De har egen strand.Kort spasertur til sentrum og Gamlebyen.Vi ser allerede fram til neste ferie på Bio Suites.Hele hotellet er nå nyrenovert.

 
23.06.2022

av Ann G

Fint og nyrestaurert men sølvkre og skjeggkre ødela ferien.

Første ferieuken var fin,foruten vannlekkasje på badet. I andre uken oppdaget vi sølvkre på badet .Fikk tilbud om å bytte rom ,men der var det skjeggkre!Da så vi ingen grunn til å bytte rom !Ringte reiseselskapet og sa at vi ville bytte hotell ,men det ble merkostnader (vi skulle vell heller ha godtgjørelse) Men det er en annen sak.Vi oppdaget også skjeggkre i kjøkkenskapene, da ble vi tilbudt 2 gratis frokoster på hotellet.Jeg prøvde og forklare de at pgr.deres gode navn og rykte at det beste rett og slett var og stenge hotellet for å kanskje få slutt på problemet. Men de ville ikke høre på det.Det nytte dessverre ikke å spraye litt ....Synd for hotellet er flott og de ansatte hyggelige.