Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 76 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Alt var strålende
-
Da måtte man fjerne den trafikkerte veien foran hotellet

Bekreftet gjest: 2021-10-02


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-13


10 av 10

+
Beliggenheten
-
Flere knagger på badet/ i gangen

Bekreftet gjest: 2019-10-12


10 av 10

+
Hyggelig personale, rent og pent både inne og ute, nydelig bassengområde, deilige madrasser på solsengene. Gode senger med sommerdyner.
-
Bedre glutenfritt tilbud, ved frokosten ble det servert tørt og lite smakfullt brød. Ingen kaketilbud eller knekkebrød.

Bekreftet gjest: 2019-10-12


9 av 10

+
Basseng, uteområder, mat. Bra standard på rommet.
-
Vi hadde oppgradert til "rom med havutsikt" og fikk rom 201: Ret tut i gata/trafikken og med havet bortenfor. Fikk byttet til 211 i 2.etg som var litt bedre mht til støy og hadde bedre havutsikt. Hotellet hadde i det hele tatt mange rom med dårlig beliggenhet, men de hadde sikkert ikke trafikkstøy.

Bekreftet gjest: 2019-10-12


9 av 10

+
Beliggenhet,service.
-
Større utvalg av grønnsaker til frokost

Bekreftet gjest: 2019-10-04


10 av 10

+
4. gangen vi er på hotellet. Veldig hyggelig og imøtekommende betjening. Opplever å være velkomne. Rent inne og ute. Kort vei til stranden.
-
Vi hadde rom med balkong og havutsikt. Avstanden mellom vår og nabobalkongen var mindre enn en halv meter. Det burde vært en skillevegg mellom de to balkongene. Det var litt ubehagelig nesten å sitte på naboens fang. Har gitt melding til hotellet om dette.

Bekreftet gjest: 2019-09-28


8 av 10

+
Lite og hjemmehyggelig. Positivt med lave bygninger i et tun.
-
"Garden view" kan være utsikt til et tre i en bakgård. Ikke etter det som forventes.

Bekreftet gjest: 2019-09-28


9 av 10

+
Personalet, beliggenhet og maten
-
Mer nøyaktig beskrivelse av rom! Det er forskjell på "bassengutsikt" og "i nærheten av basseng"! Når man får et valg om "rom med bassengutsikt" og betaler mer for dette enn for standard-rom, blir man sånn passe sur når man ser rett inn i noen trær og nabobygget. Bassenget lå 90 grader til høyre bak to skillevegger og med to rom mellom basseng og det aktuelle rommet. Klagde og fikk nytt og bedre rom.

Bekreftet gjest: 2019-09-13


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-31


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

474 vurderinger
Utmerket
 
275
Veldig bra
 
140
Bra
 
35
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

03.08.2019

av Per-atle A Ålesund, Norge

Fantastisk hotell

Flott beliggenhet,ypperlig service,smilende og hyggelige ansatte.Gratis solsenger på stranden,gratis badehåndkle som du kunne skifte hver dag,god frokost,ryddige og rene rom,flott uteområde,kort vei til privat strand.Har egentlig ingenting å klage på.

 
27.07.2019

av kobberveien

Par ferie delux

Fantastisk hotell, rett på strandet. Utmerket service. Gratis solsenger, ny badehåndkle hver dag. Frokost var ett syn..... man for alt.... vi til og med opplevd sjampanje !! Vi skal definitivt tilbake her.

 
06.07.2019

av lindasjursen Arendal, Aust-Agder, Sørlandet

Flott hotell og god service med flotte ansatte

Stort sett har vi kun positive ting å si om dette hotellet og dets service. Vi hadde rom med balkong på bakkenivå. Jeg skal være litt pirkete og sammenligne med andre hotell vi har vært på så her kommer pros and cons, men understreke at vi kan absolutt anbefale dette hotellet: + god service og hyggelig personale + ryddig og rent + fine fasiliteter og basseng rett ved rommet + stranda ligger bokstavelig talt rett ved og sandbunn + god frokost/middag - lysbryterne på rommet var svært forvirrende, ikke logisk :P - mørkt hotellrom /interiør/tilgang til lys. Avhengig av å ha oppe gardiner for å få inn lys noe man ikke allitd ønsker når man er på bakkenivå og alle kan se inn på rommet ditt. - de oppfordrer til klimavennlighet i forhold til å bruke håndklær flere ganger. Vårt bad (badekar) hadde ingen for form dusjforheng, slik at når man var ferdig i dusjen (dusjet vel og merke normalt), var det vann over hele gulvet. Det stakkars lille håndkleet som var på baderomsgulvet hadde ingen sjans å absorbere alt. Dette kunne lett vært ordnet med skyvedør/dusjforheng av noe slag. Alt i alt hadde vi en flott opplevelse og følte vi ble godt de hyggelige ansatte :)

 
27.07.2018

av Terje Bådin S Larvik, Norge

Fantastisk sted

Vi kommer igjen og igjen hit til det samme hotellet. Alltid "bankers" for en fin uke på Kreta. Beliggenhet og hotell er i superklassen for solhungrige nordmenn som ønsker en stille rolig ferie. Vi velger alltid rom med havutsikt og nyter den fine solnedgangen fra balkongen. Hotellet passer kanskje best for voksne og det passer oss utmerket da vi ønsker mest mulig ro og ikke for mye skrik og skrål. Passer rusletur bort til sentrum og den fine havnen. Vi kommer garantert igjen, og lykke til med utvidelsen som ikke ødelegger dette flotte stedet i det hele tatt.

 
19.07.2018

av elleng212 Kleppe, Norge

Flott hotell

Flott hotell med veldig bra service. Supermarket som nærmeste nabo. Gjennomgangstrafikk på gaten som skiller hotellet fra stranden, men ikke noe stort problem. Stranden er fin sandstrand, men med et lite belte av runde steiner akkurat i vannkanten. Skal man ha kun sand må man gå 1,5 km mot sentrum, ca til Haagen Dazs, hvor stranden er bredere og i et parti helt fri for steiner. Her er det imidlertid mye mer folksomt.